1/25

Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 332 m², Korfu (Stadt), Korfu

Korfu
€ 3.000.000
5+ Zimmer
332 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 19.08.2024
Beschreibung

Referenz: 76528

Προς Πώληση Εκπληκτική Βίλα στο Κομμένο 332 τ.μ. μέσα σε υπέροχα διαμορφωμένο και περιφραγμένο κήπο 1.500 τ.μ. με ωραία θέα από τον κόλπο του Κομμένου, τη μαρίνα των Γουβιών και την πόλη της Κέρκυρας με τα φρούριά της. Βρίσκεται μέσα σε φυλασσόμενο συγκρότημα κατοικιών στο κάστρο του Κομμένου στο οποίο μπαίνουμε από κεντρική είσοδο με ηλεκτρονικό πορτόνι, με φωταγωγημένο ασφαλτόδρομο. Είναι 3 επιπέδων και αποτελείται από καθιστικό με τζάκι με συνεχόμενη τραπεζαρία, δωμάτιο τηλεόρασης, κουζίνα, 4 υ/δ, 4 μπάνια, 1 w.c. ένα ξενώνα με ανεξάρτητη είσοδο, χώρο πλυντηρίου, μηχανοστάσιο και άφθονους αποθηκευτικούς χώρους. Διαθέτει κλειστό γκαράζ 1 θέσης και 3 εξωτερικά parking.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΙΛΛΑ 4 Υ/Δ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ
Από ιδιωτική κεντρική είσοδο μπαίνουμε στην ιδιοκτησία που βρίσκεται στο πλάι ενός λόφου, μέσα σε ένα περιποιημένο κήπο με δέντρα, θάμνους, εποχιακά λουλούδια και μια μικρή λιμνούλα με συντριβάνι, νούφαρα και χρυσόψαρα. Μπροστά από το σπίτι είναι η πισίνα (9χ4) και στο πλάι το μπάρμπεκιου και ο υπαίθριος χώρος φαγητού κάτω από μιά πέργκολα, για στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς μακρυά από το άγχος της πόλης.
Στο ισόγειο είναι το χωλ και 1 w.c., το καθιστικό με το τζάκι και ο χώρος της τραπεζαρίας, το δωμάτιο τηλεόρασης και η κουζίνα. Από την βεράντα του καθιστικού πέτρινα σκαλάκια οδηγούν στην πισίνα και τον κήπο και από την βεράντα της κουζίνας κατεβαίνουμε στο μπάρμπεκιου και την υπαίθρια τραπεζαρία. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο, όπου είναι το κυρίως υ/δ με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα και 1 ακόμη δωμάτιο που ο ιδιοκτήτης το χρησιμοποιεί σαν γραφείο και 1 λουτρό.
Από το χωλ του ισογείου η σκάλα κατεβαίνει στο χαμηλότερο επίπεδο, όπου είναι ένας ξενώνας αποτελούμενος από καθιστικό, κουζίνα - τραπεζαρία, 1 υ/δ με γκαρνταρόμπα και 1 μπάνιο. Ο ξενώνας έχει κλιματισμό και ανεξάρτητη εξωτερική είσοδο. Στο ίδιο επίπεδο είναι ένα ακόμη υ/δ και 1 λουτρό, το δωμάτιο πλυντηρίου, το μηχανοστάσιο και αποθηκευτικοί χώροι.
Ο κήπος που την περιτριγυρίζει είναι καλυμμένος με γκαζόν, δέντρα και λουλούδια μέσα σε πέτρινα παρτέρια και πλακοστρωμένα δρομάκια που τον διασχίζουν. Μία σκάλα πιό κάτω ο ιδιοκτήτης έχει φυτέψει το δικό του βιολογικό λαχανόκηπο για να μοιράζεται τα καλούδια του με την παρέα αγαπημένων φίλων χαλαρώνοντας κάτω από την πέργκολα, δίπλα στη πισίνα.
Γενικά αυτή η βίλλα με το Κερκυραικό χρώμα και τα παραδοσιακά παντζούρια είναι μια όαση για όσους επιθυμούν ηρεμία και ιδιωτικότητα και συγχρόνως να είναι κοντά στην πόλη μιας και απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επίσης απέχει 5 λεπτά από τη μαρίνα των Γουβιών και από το τουριστικό χωριό Κοντόκαλι και Γουβιά που προσφέρουν όλων των ειδών τις ευκολίες.
(Super markets, καταστήματα, ψαροταβέρνες, παραδοσιακά και διεθνή εστιατόρια, μπαράκια, ΑΤΜ κ.λ.π.) 1999έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Κλιματισμός, Αποθήκη, Βεράντες, Εσωτερική Σκάλα, Εξοχική Κατοικία, Γήπεδο, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Επιπλωμένο, BBQ, Διπλά Τζάμια, Boiler, Τζάκι, Internet, Νομι/μένος Ημιυπαίθριος, Κεντρική θέρμανση πετρελαίου , θέα :Πανοραμική Διαμπερές,Προσόψεως,Φωτεινό,δυτικό ,  κοντά σε: Θάλασσα,Super Market,Κεντρικό Δρόμο,Νοσοκομείο,  απόσταση απο: Αεροδρόμιο(m): 9000, Θάλασσα(m): 1000, Πόλη(m): 10000,  τιμή: 3.000.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
332 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 3.000.000
Preis pro m²
9.036 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1999
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren