Σαλόνι
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
1/23
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος

Einfamilienhaus Κέντρο, Zentrum, Michaniona

MichanionaΚέντρο
€ 420.000
5+ Zimmer
421 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1-136

Κωδικός ακινήτου: 1-136 - Μηχανιώνα Κέντρο Κέντρο Υγείας ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 421 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1999 και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 340 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 12000 μέτρα - Τιμή: 420.000 € Η κατοικία είναι εξαιρετικής κατασκευής και λειτουργικότητας, συντηρημένη επιμελώς από τον ιδιοκτήτη και σε σε εξαιρετική κατάσταση. Τοποθετημένη σε οικόπεδο 600τμ σε ήσυχο αλλά όχι μακρινό σημείο από σουπερμάρκετ, σχολείο, θάλασσα (350μ), Κέντρο Υγείας (500μ) Αποτελείται από:
Έναν πολύ περιποιημένο αύλειο χώρο, με κιόσκι και δύο σκεπαστές θέσεις parking.
Ένα ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα 93 τμ με πολύ ευρύχωρη σαλονοκουζίνα, δύο δωμάτια, λουτρό και με δική του βεράντα. Εξοπλισμένο και εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα έπιπλα σε πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, με κουφώματα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας, πόρτα ασφαλείας, με πολύ φωτεινούς όλους τους χώρους του.
Ένα δεύτερο ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα 76τμ με 60τμ αποθήκη, επίσης πολύ φωτεινό (μεσημβρινός προσανατολισμός) αποτελούμενο από σαλονοκουζίνα, ένα δωμάτιο και μπάνιο, με κουφώματα αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας , κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας.
Τέλος, ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 1ου ορόφου με εμβαδόν 155 τμ με κουζίνα, σαλόνι δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και εφοδιασμένο με αίθριο 37τμ διαμορφωμένο με κουζίνα και σαλόνι και περιμετρική βεράντα με έξοχη θέα προς όλες τις πλευρές. Πάνω από το αίθριο υπάρχει ταράτσα η οποία έχει διαμορφωθεί σαν «roof garden» και το οποίο προσφέρει καταπληκτική θέα στην θάλασσα και στον Όλυμπο. Το σύνολο του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με τα καλύτερα υλικά
Όλοι οι χώροι είναι τακτοποιημένοι πολεοδομικά και είναι κατάλληλο όχι μόνο για ιδιοκατοίκηση οικογένειας, αλλά και ως επένδυση.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Zwischengeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
421 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Dachgeschoss
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 420.000
Preis pro m²
998 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1999
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren