Zweizimmerwohnung Πύργος, Zentrum, Pirgos

PirgosΠύργος
€ 110.000
3 Zimmer
95 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 20.03.2024
Beschreibung

Referenz: 345690

Προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με άνετους χώρους που βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας μικρής πολυκατοικίας με λίγα διαμερίσματα, προσφέροντας ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον για τους κατοίκους του. Η περιοχή διαθέτει επίσης άφθονο χώρο στάθμευσης, καθιστώντας το πάρκινγκ πολύ εύκολο.
Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 95 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια κουζίνα και έναν ευρύχωρο σαλόνι. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1995 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρώντας την ποιότητα της κατασκευής του.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις 500 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, καταστήματα και εστιατόρια. Επιπλέον, η ακτή βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά, επιτρέποντας ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα και στις παραλίες.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο, όμορφο και ήσυχο σπίτι σε μια ιδανική τοποθεσία. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία!
Τιμή: €110.000. Remax Property Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2621100545, email: remax.pyrgos@gmail.com
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
95 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 110.000
Energieeffizienz
Baujahr
1995
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren