1/23

Einfamilienhaus 196 m², Zentrum, Kalamata

Kalamata
€ 525.000
5+ Zimmer
196 m²
3 Badezimmer
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.08.2024
Beschreibung

Referenz: VL538

Πωλείται μονοκατοικία 196,37 τ.μ. σε οικόπεδο 291,51 τ.μ. στο «Αρχοντικό Αβίας», Μεσσηνίας , μόλις 30 μέτρα από την παραλία. Έτος κατασκευής 2008. Το σπίτι αυτό αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα.
1) Ημιυπόγειο 85,41 τ.μ. που αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι, τζάκι, κλειστή αποθήκη κάτω από την εσωτερική σκάλα που ενώνει και τα τρία επίπεδα, λεβητοστάσιο, επιπλέον αποθήκη εντός του λεβητοστασίου, πλυσταριό και μπάνιο.
2) Υπερυψωμένο ισόγειο 68 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, σαλόνι με τζάκι, μπάνιο και ένα δωμάτιο επίσης σε αυτόν τον όροφο υπάρχει πόρτα που συνδέει το σπίτι με την πίσω αυλή, εδώ ο νέος ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να κατασκευή πισίνας καθώς υπάρχει προ εγκατάσταση για παροχές πισίνας.
3) Όροφος 42,96 τ.μ. που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες συρόμενες ντουλάπες, οροφή με εμφανές ξύλο, μπάνιο με υδρομασάζ, βεράντες μπροστά και πίσω.
Η κατοικία διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό σε ένα υπνοδωμάτιο στον όροφο, σίτες αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, ηλιακό θερμοσίφωνα, και καλωδίωση για σύστημα συναγερμού , ανοιχτή θέση στάθμευσης για δυο αυτοκίνητα.
Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την εξαιρετική παραλία του Αρχοντικού , τις παραδοσιακές ταβέρνες, τις καφετέριες, μίνι μάρκετ και τη στάση του λεωφορείου που συνδέει την περιοχή με το κέντρο της Καλαμάτας. Η απόσταση από το κέντρο της Καλαμάτας είναι περίπου 8 km και 21 km από τον κρατικό αερολιμένα της Καλαμάτας
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Fläche
196 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 525.000
Preis pro m²
2.679 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren