1/25

Einfamilienhaus 350 m², neu, Elia, Gouves

Gouves
€ 2.200.000
5+ Zimmer
350 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.08.2024
Beschreibung

Referenz: 0467

Δήμος Χερσονήσου - Σε εξαιρετικό σημείο. Πωλείται πολυτελης μονοκατοικία 350 τ.μ. σε οικόπεδο 4.000 τ.μ. κατασκευής 2022. Η κατοικία αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Προσφέρει ιδιωτικότητα λόγω της τοποθεσίας της, ενώ βρίσκεται σε τουριστική περιοχή και σε απόσταση μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από οργανωμένη παραλία και κοντά με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις όπως σουπερμάρκετ, φαρμακεία και άλλα.

Ισόγειο & Εξωτερικό
Στον ισόγειο χώρο της κατοικίας συναντάμε ένα μικρό φουαγιέ με ξύλινη ντουλάπα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Μετά το φουαγιέ συναντάμε το σαλόνι και την κουζίνα τα οποία βρίσκονται ακριβώς δεξιά και χωρίζονται από ένα τζάκι. Όλοι οι χώροι ελέγχονται ξεχωριστά ανα δωμάτιο μέσω κεντρικού συστήματος που διοχετεύει αέρα υψηλής ποιότητας θερμό ή κρύο. Επίσης περιλαμβάνει ηχοσύστημα σε όλους τους χώρους με ηχεία.

Υπνοδωμάτιο 1
Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν θέα στη θάλασσα σε όλο το κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο (1,80 Χ 2,00), ντουλάπα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και αυτόματα ρολά. Το μπάνιο είναι κομψό με λευκό μάρμαρο, ντους με κατιονιστήρα οροφής και μπανιέρα.

Υπνοδωμάτιο 2

Ακριβώς απέναντι από το κύριο υπνοδωμάτιο 1 βρίσκεται το υπνοδωμάτιο 2 με ιδιωτικό μπάνιο (1,80 Χ 2,00), μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Το υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ντουλάπα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, αυτόματα ρολά & μπάνιο με κατιονιστήρα οροφής.

Εξωτερικός Χώρος

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα 56 τ.μ. 16x3,5 με βάθος που κυμαίνεται από 2,40 έως 1,5 μέτρα & πρόσβαση με σκάλα. Πέργκολα με τραπεζαρία κατάλληλη για 10 άτομα. Μπάρμπεκιου και σύνδεση νεροχύτη. Ένα άνετο εξωτερικό κήπο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες θέσης στάθμευσης.

Χαμηλότερο επίπεδο

Υπνοδωμάτιο 3 - Στούντιο

Ιδιωτικό υπνοδωμάτιο με κομψό μαρμάρινο μπάνιο με ντους. Το δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης ντουλάπα, μικρή κουζίνα και πρόσβαση στη βεράντα. Αυτό το υπνοδωμάτιο θα επιτρέψει την πρόσβαση στο υπόλοιπο σπίτι μέσω της βεράντας στο επάνω επίπεδο.

Υπνοδωμάτιο 4

Ακριβώς απέναντι από το υπνοδωμάτιο 3 βρίσκεται το υπνοδωμάτιο 4 που περιλαμβάνει επίσης κομψό μαρμάρινο μπάνιο.

Χώρος σάουνας, αίθουσα παιχνιδιών και γυμναστήριο

Ο κάτω όροφος προσφέρει ξεχωριστό δωμάτιο αφιερωμένο στο laundry και την αποθήκη. Υπάρχει άνετο Playroom. Στον ίδιο χώρο τοποθετείται επίσης εξοπλισμός γυμναστηρίου.
Μια εξαιρετική κατοικία ιδανική για την ζωή κοντά στην πόλη αλλά και στην φύση. Αποτελεί επίσης εξαιρετική επενδυτική επιλογή, καθώς βρίσκεται σε περιοχή η οποία είναι υψηλής ζήτησης και η ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα την κάνει μοναδική.
Τιμή Πώλησης 2.200.000€
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
350 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3+
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 2.200.000
Preis pro m²
6.286 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2022
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Zentralheizung, stromversorgung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren