1/13

Büro zur Miete

IoanninaΠυρσινέλλα Βασιλείου, 4
€ 7.000/Monat
550 m²
3+ Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-5029063

(1) Η θέση του ακινήτου βρίσκεται επί της οδού Πυρσινέλλα 4 και Γ. Μελανίδη 8 γωνία, πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και άνωθεν του καταστήματος Public. (Σημείο αναφοράς και αναγνωρισιμότητας). Το συνολικό εμβαδόν του χώρου είναι περίπου 550 τ.μ., βρίσκεται στο δεύτερο (2ο) όροφο και έχει ανακαινισθεί πλήρως το 2009.
(2) Συνοπτική περιγραφή της κατάστασης του ακινήτου:
" Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμίνιο με ανακλαστικούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες (διπλά τζάμια), ανακλινόμενα παράθυρα και κινητές περσίδες.
" Τα δάπεδα των γραφείων και των κοινοχρήστων χώρων είναι από πλακάκι τεχνητό γρανίτη πολύ υψηλής ποιότητας.
" Υπάρχει αυτόνομη θέρμανση - ψύξη και εντελώς ανεξάρτητη για κάθε χώρο-γραφείο, που αυτό σημαίνει ότι ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και να μην επηρεάζεται έτσι ο κλιματισμός του χώρου.
" Ο κλιματισμός θέρμανση - ψύξη εξασφαλίζεται με κλιματιστικά DAIKIN τελευταίας τεχνολογίας ενεργειακής κλάσης Α/Α, που αυτό σημαίνει οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος, το οποίο στο άμεσο μέλλον θα είναι πολύ σημαντικό και σημαίνει επίσης και ελάχιστα κοινόχρηστα.
" Η ηλεκτρική εγκατάσταση που υπάρχει είναι εντελώς καινούργια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Υπάρχει επίσης καμπίνα Rack για Server με τηλεφωνική και δομημένη καλωδίωση δικτύου.
" Υπάρχουν 7 W.C. εντός του χώρου, εκ των οποίων ένα είναι για ΑΜΕΑ.
(3) Ο τρόπος διαρρύθμισης των γραφείων, μπορεί να διαμορφωθεί από τον μισθωτή ανάλογα με τις ανάγκες του στα πλαίσια της χρήσης γραφείων. Ο χώρος είναι παραμετροποιήσιμος.
(4) Το κτίριο έχει κεντρική είσοδο επί της οδού Πυρσινέλλα 4, διαθέτει κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα, όπως επίσης σας γνωρίζουμε ό,τι διαθέτει ειδική σταθερή ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.
(5) Όσον αφορά την ευχέρεια χώρων στάθμευσης, υπάρχουν στην περιοχή, πλησίον του κτιρίου τέσσερις (4) μεγάλοι χώροι στάθμευσης, όπως ένας στην Στοά Σάρκα, δύο στην Κεντρική Πλατεία, ένας το Δημοτικό πάρκινγκ στο ρολόι, όλοι σε απόσταση από 30 έως 200 μέτρων.
(6) Κοντά στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία, βρίσκονται σε απόσταση 10 μέτρων η Περιφέρεια Ηπείρου, 30 μέτρων τα δικαστήρια, 30 μέτρων η κεντρική πλατεία, 300 μέτρων το Δημαρχείο, επί της Πυρσινέλλα τουλάχιστον 3 τράπεζες και σε απόσταση 100 μέτρων άλλες 5, σε απόσταση 300 μέτρων βρίσκεται ο ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ, η ΔΕΥΑΙ, το Μέγαρο της Αστυνομικής.
(7) Η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση είναι άριστη, διότι ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου και σε απόσταση 15 μέτρων βρίσκεται στάση Αστικής συγκοινωνίας και σε απόσταση 50 μέτρων βρίσκονται 2 πιάτσες ΤΑΞΙ εκ των οποίων η μία είναι η κεντρική.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Büro
Fläche
550 m²
Zimmer
3+ badezimmer
Andere Merkmale
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 7.000/Monat
Preis pro m²
13 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+10 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson