Landwirtschaftliche Fläche zur Verkauf

Naxos
€ 80.000
5.830 m²
Anzeige aktualisiert am: 14.03.2024
Beschreibung

Referenz: 1-131

Κωδικός ακινήτου: 1-131
Νάξος Εγγαρές
Οικοδομήσιμο επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 5830 τ.μ.

Αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο βρίσκεται ακριβώς έξω από το μικρό αγροτικό χωριό Εγγαρές, γνωστό για τα ελαιοτριβεία του. Το οικόπεδο είναι σε μικρή πλαγιά, που του δίνει ιδανική θέση και θέα στη δεξαμενή Εγγαρών καθώς και στη θάλασσα και την αμμώδη παραλία του Αμίτη που εκτείνεται σε 700 μέτρα και είναι καλά διατηρημένο και ανοργάνωτο, γεγονός που το κάνει τέλεια τοποθεσία για όλους όσους αναζητούν ιδιωτικότητα και ειρήνη.
Αυτό το αγροτεμάχιο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα σπίτι στην εξοχή, όχι μακριά από την πόλη (6χλμ) και την παραλία (700μ). Είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο, επομένως οι μετακινήσεις από και προς την πόλη ή την παραλία είναι ευχάριστες και βολικές.

Τιμή: 85.000 €

*** Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο ακίνητο ή αν δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν από τους συμβούλους ακινήτων μας που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία αναζήτησής σας για να βρείτε το καταλληλότερο ακίνητο για εσάς!

Ακριβής τοποθεσία : https://maps.app.goo.gl/e8JrFZyjWxDbASTM8


Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Landwirtschaftliches Grundstück
Fläche
5.830 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Kosten
Preis
€ 80.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren