1/2

Einfamilienhaus 40 m², Renovierung notwendig, Korissia, Kea

Kea
€ 135.000
1 Zimmer
40 m²
1 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 24.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-5036051

40 τμ οικια σε οικοπεδο 4000τμ , με δεξαμενες νερου και αποθηκη. Χρηζει ανακαινισης. Υπολοιπο συντελεστη δομησης 146τμ που μπορει να χτισει ακομα. Αμφιθεατρικο με θεα τη θαλασσα , τιμη 135.000 ευρω.
Η Κέα είναι ένας μοναδικός προορισμός διακοπών για ολόκληρο το χρόνο. Λόγω της κοντινής απόστασης από την Αθήνα και χάρη στην εύκολη πρόσβαση της με την ηπειρωτική χώρα, η Κέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλους…
Η Κέα, γνωστή και ως Τζια, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων, ιδιαιτέρως όσων διαθέτουν ιστιοπλοϊκό ή φουσκωτό σκάφος. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αφού απέχει από το λιμάνι του Λαυρίου μόλις 16 ναυτικά μίλια (το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου 1 ώρα).
Το δυτικότερο κατοικημένο νησί των Κυκλάδων χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του. Οι βασικοί οικισμοί του είναι η Ιουλίδα, η Χώρα και το πιο γραφικό κομμάτι του νησιού, το παραθαλάσσιο Βουρκάρι, όπου αράζουν τα περισσότερα ιστιοπλοϊκά που καταπλέουν στο νησί, και η Κορησσία, το λιμάνι της Τζιας.
Αποτελεί εύκολο προορισμό επειδή βρίσκεται κοντά στην Αττική, απέναντι από το Λαύριο με το οποίο συνδέεται με πλοίο.Το λιμάνι της Κορησσίας απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ιουλίδα και είναι ο προορισμός των πλοίων από το Λαύριο.
Ειναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία να έχει κάποιος την εξοχική του η και μόνιμη κατοικία του σε αυτή την πανέμορφη παραδοσιακή μικρή χώρα των Κυκλάδων με την τόσο εύκολη και άμεση πρόσβαση απο την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Fläche
40 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Preisinformationen
Preis
€ 135.000
Preis pro m²
3.375 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Energieausweis

    Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren