Einzimmerwohnung Συνταγματάρχου Κουμανιώτου, 33, Zentrum, Patras

PatrasΣυνταγματάρχου Κουμανιώτου, 33
€ 480/Monat
2 Zimmer
50 m²
2 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 21.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-5109615

Ενοικιάζεται δυάρι, από ιδιώτη σε ιδιώτη, 50τμ, για φοιτητές ή εκπαιδευτικούς, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων. Περιλάμβανει ένα υπνοδωμάτιο με ευρύχωρη ντουλάπα, ένα μεγάλο σαλόνι (μπορεί να λειτουργήσει και σαν δεύτερο υπνοδωμάτιο), χωλ, είσοδο (με ντουλάπα), κουζίνα και μπάνιο. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και βαμμένο. Έχει γίνει ολική ανακαίνιση της κουζίνας (τοποθέτηση καινούργιων ραφιών,πάγκου ,πλακιδίων, νιπτήρα και μπαταρίας).

Βρίσκεται στη μπροστινή πρόσοψη της πολυκατοικίας στον 3ο όροφο, με ένα μεγάλο μπαλκόνι. Η πρόσοψη της πολυκατοικίας είναι πρόσφατα βαμμένη. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με οικογένειες και άλλους φοιτητές. Εξυπηρετεί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών (στάση τρένου σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και βρίσκεται κοντά στην δεύτερη στάση του αστικού λεωφορείου 602 Express), καθώς και φοιτητές του πρώην ΤΕΙ (στάση λεωφορείου γραμμής 2 και 5). Ακόμα, βρίσκεται κοντά στο Κέντρο της Πάτρας, έχει κοντά σούπερ μάρκετ, αγορά, φαγάδηκα, καθώς και φοιτητικά στέκια όπως τα Υψηλά Αλώνια και την Τριών Ναυάρχων και έχει πολύ καλή συγκοινωνία προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για περισσότερες λεπτομέριες και για κλείσιμο ραντεβού για επίδειξη παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο 6944290265, κα Σοφία. Θα χαρούμε να σας το δείξουμε και να σας απαντήσουμε σε ό,τι ερωτήσεις έχετε. Καλή διαμονή και φοιτητική ζωή!
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
50 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 480/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 12/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson