1/21

Einfamilienhaus Επ. Οδός Καλλονής-Σκάλας Ερεσού, Skalochori, Lesbos - Kalloni

Lesbos - KalloniΕπ. Οδός Καλλονής-Σκάλας Ερεσού
€ 93.000
€ 110.000(-15,5%)
4 Zimmer
157 m²
3 Badezimmer
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 28.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-5121923

To Σκαλοχώρι είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου Λέσβου και απέχει δεκαοκτώ χιλιόμετρα από τον Μόλυβο και περίπου πέντε χιλιόμετρα από την πεντακάθαρη θάλασσα Καλό Λιμάνι.
Στο χωριό αυτό και σε εύκολα προσβάσιμο σημείο στο κέντρο του χωριού, πωλείται ένα διώροφο παραδοσιακό πέτρινο σπίτι με αυλή.
Η εξώπορτα οδηγεί στην αυλή, όπου υπάρχουν δέντρα που προσφέρουν σκιά και τους καρπούς τους: ελιά, κυδωνιά, συκιά κι ένας μικρός πλάτανος. Ο εξωτερικός ψηλός πέτρινος τοίχος προσφέρει ιδιωτικότητα. Από την αυλή υπάρχει πρόσβαση με ξεχωριστές εισόδους στην κουζίνα, το μπάνιο και στο πέτρινο σπίτι. Επίσης επικοινωνούν και με εσωτερικές πόρτες το κυρίως σπίτι με την κουζίνα και το μπάνιο. Δίπλα στο μπάνιο υπάρχει μία αρκετά μεγάλη αποθήκη. Στο ισόγειο του σπιτιού υπάρχουν δύο μεγάλα δωμάτια για οποιαδήποτε χρήση, χωλ, wc και μία ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον όροφο του σπιτιού. Μία μικρή σάλα και δύο πολύ μεγάλα δωμάτια ύπνου υπάρχουν στον όροφο και από τα πέτρινα παράθυρα υπάρχει θέα προς το βουνό, τη θάλασσα και το χωριό.
Μία εξωτερική μεταλλική σκάλα οδηγεί στην μεγάλη ταράτσα, που βρίσκεται πάνω από την κουζίνα και το μπάνιο. Το σπίτι αποτελεί άριστη επιλογή για διαμονή σε αυτό όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλους τους μήνες του χρόνου.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
2
Fläche
157 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 93.000
Preis pro m²
592 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1949
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+18 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson