1/25

Einfamilienhaus 220 m², Diomideia, Vistonida

Vistonida
€ 275.000
5 Zimmer
220 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 22.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-51659

Πωλείται νεόδμητη πολυτελής μονοκατοικία, κατασκευής 2009 - 2010 σε αγροτεμάχιο 5,2 στρέμματα.110τμ ο κάθε όροφος (ισόγειο και πρώτος όροφος) και
110τμ (ημιυπόγειο). Διαθέτει επίσης αυτόνομο πάρκινγκ (ξεχωριστή σύσταση) και μία ημιτελή αυτόνομη κατοικία 80τμ. Όλα είναι τακτοποιημένα πολεοδομικά. Ο συντελεστής δεν έχει εξαντληθεί.
Έχει ενισχυμένη μόνωση με γραφίτη 12 εκατ. στην εξωτερική πλευρά (θερμοπρόσοψη) και 5 εκ. από ίνες διογκωμένου πολυεστέρα στην εσωτερική τοιχοποιία και γυψοσανίδα παντού πλην των μπάνιων.
Επίσης για θέρμανση χρησιμοποιεί υγραέριο (έτοιμο για φυσικό αέριο) με συνδυασμό ηλιοθερμίας και μεγάλης δεξαμενής 1000 λίτρων που θερμαίνει το νερό, πριν το καύσιμο. Τους 6 ζεστούς μήνες, οι συλλέκτες επαρκούν για όλες τις ανάγκες σε νερό χρήσης.
Έχει ενδοδαπέδια, με πολλές ζώνες, με συνδυασμό laminate για μέγιστη διαπερατότητα και με το καύσιμο θερμαίνεται και το νερό χρήσης. Διαθέτει δεξαμενή υγραερίου 1000 λίτρων υπόγεια μακριά από την κατοικία καθώς και υποδομή για μικρές φιάλες στο πάρκινγκ.
Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με θερμοδιακοπή (Φουρλακίδης) και σίτες παντού και τα μεγάλα ανοίγματα με ηλεκτρικά ρολά, η κουζίνα Venetta Cucine, τα πλακίδια Buchtal.
Ένα μεγάλο και ένα μικρό μπάνιο, όλα με διπλούς νιπτήρες, χτιστές ντουζιέρες, χτιστά έπιπλα μπάνιου. Έχει ξεχωριστό εξωτερικό δωμάτιο-πλυσταριό στην αυλή της κουζίνας και θυρίδα επίσκεψης στην κεραμοσκεπή. Το πάρκινγκ επικοινωνεί με το σπίτι από τη δεύτερη εξώπορτα στην κουζίνα. Έχει μεγάλο βεστιάριο που επικοινωνεί με το κεντρικό υπνοδωμάτιο και το γραφείο. Συναγερμό, ψεύτικες κάμερες παρακολούθησης. Εγκατάσταση δορυφορικής και δικτύου υπολογιστών σε όλα τα δωμάτια, με κεντρικό πίνακα στο γραφείο. Έχει επίσης υποδομή και κεραία για δορυφορικό ίντερνετ. Έχει και ζεύγος link για πιθανή ασύρματη σύνδεση με άλλο σημείο.
Λόγω υψηλής στάθμης του υδροφόρου στην περιοχή, έχει γίνει υποδομή με σύστημα αποστράγγισης στα θεμέλια που καταλήγουν σε ένα μεγάλο πηγάδι στο πίσω μέρος του οικοπέδου και από εκεί οι αντλίες ρίχνουν το νερό στον αγωγό της αποχέτευσης.
Διαθέτει σύστημα συναγερμού.

Έχει οπωροφόρα, ελιές, αμπέλι, έλατα, γκαζόν που συντηρείται κανονικά και αυτόματο πότισμα πολλών ζωνών .
Μια ονειρεμένη κατοικία, ιδανική για οικογένεια σε απόσταση μόλις 10χλμ από την Ξάνθη.

***ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. Η νόμιμη μεσιτική αμοιβή για την ενοικίαση διαμερίσματος ανέρχεται σε μισό ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,για την ενοικίαση επαγγελματικού χώρου ένα ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,ενώ για την πώληση διαμερίσματος, επαγγελματικού χώρου, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, την ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ πλέον το ΦΠΑ.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
220 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, gasbetrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 275.000
Preis pro m²
1.250 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2010
  • Heizung

    Zentralheizung, fußbodenheizung, gasbetrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΛΑΝΗΣ