Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Διάδρομος
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
Μπάνιο
Κουζίνα
1/17
Κουζίνα

Zweizimmerwohnung Ασλανιδις Παναγιοτις, Zentrum, Kalamaria

KalamariaΑσλανιδις Παναγιοτις
€ 70.000
3 Zimmer
72 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.09.2024
Beschreibung

Referenz: 54213

Κωδικός ακινήτου: 54213 - Καλαμαριά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 72 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, μωσαϊκό πάτωμα, πόρτα θωρακισμένη, αποθήκη , κήπο, διπλά τζάμια απόσταση από θάλασσα 750 μέτρα απόσταση από μετρό 200 μέτρα - Τιμή: 70.000 €
Στην περιοχή της Καλαμαριάς πολύ κοντά στον Πεζόδρομο ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ισόγειο / Ημιυπόγειο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι συνολικού εμβαδού 72τ.μ.
Είναι διαμπερές και γωνιακό, η κεντρική είσοδος είναι από την είσοδο της πολυκατοικίας στο ισόγειο ενώ από την πλευρά της προσόψεως υπάρχει δεύτερη είσοδος που οδηγεί σε αυλή.
Έχει γίνει μερική ανακαίνιση το 2023 όπου τοποθετήθηκαν πόρτες ασφαλείας, καινούργια κουφώματα, εσωτερική θερμομόνωση και έχει γίνει ριζική αλλαγή στο μπάνιο.
Η τοποθεσία του ακινήτου βρίσκεται κοντά στον εμπορικό πεζόδρομο της Καλαμαριάς.
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Θοδωρής Βενέτης 6936116496 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
72 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 70.000
Preis pro m²
972 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+14 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren