1/20

Maisonette-Wohnung 185 m², Zentrum, Panorama

Panorama
€ 255.000
4 Zimmer
185 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-654

Κωδικός ακινήτου: 1-654 - Πανόραμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα υπόγειο συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1978 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 255.000 €
Μεζονέτα, τριών επιπέδων με σοφίτα, συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ., στην περιοχή του Πανοράματος. Βρίσκεται μέσα σ ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο και κατάφυτο συγκρότημα και, από το δεύτερο επίπεδο διαθέτει θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και το Θερμαΐκό Κόλπο. Η διαρρύθμισή της είναι ως εξής: στο ισόγειο συναντά κανείς μια υπέροχη σαλοτραπεζαρία, όπου δεσπόζει ένα παλαιού τύπου, αρχοντικό, τζάκι, επενδυμένο με πέτρα και ξύλο. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και ένας ανεξάρτητος χώρος κουζίνας, πρόσφατα ανακαινισμένος, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών. Από το χώρο της σαλοτραπεζαρίας μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στον κοινόχρηστο κήπο του συγκροτήματος, από τον οποίο η μεζονέτα κατέχει ένα τμήμα αποκλειστικής χρήσης του χώρου. Η κουζίνα διαθέτει μια χτιστή σκάλα με ξύλινη επένδυση, η οποία οδηγεί σ έναν υπόγειο ενιαίο χώρο, εμβαδού 35 τ.μ., μια αποθήκη και ένα λεβητοστάσιο. Στα δάπεδα του υπογείου έχει χρησιμοποιηθεί πέτρα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων διαθέτει εντοιχιζόμενη ντουλάπα, ένα wc με ντουζιέρα, καθώς και μια master κρεβατοκάμαρα με πολύφυλλη εντοιχισμένη ντουλάπα και ανεξάρτητο μπάνιο με μπανιέρα. Το master bedroom διαθέτει καταπληκτική θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και το Θερμαϊκό Κόλπο. Υπάρχει ακόμα και μια σοφίτα, η οποία είναι διαμορφωμένη σε υπνοδωμάτιο με wc.
Στο χώρο της σαλοτραπεζαρίας έχουν τοποθετηθεί ξύλινα πατώματα iroco, καθώς και συρόμενα κουφώματα volκswagen, διπλής υάπλωσης, βαρέως τύπου, ανοιγόμενα ανακλινόμενα με αντικουνουπικές σίτες. Στα δάπεδα των υπνοδωματίων υπάρχει ξύλο και τα κουφώματα είναι βαρέως τύπου, διπλής υάλωσης και διαθέτουν αντικουνουπικές σίτες. Έχουν, επίσης, τοποθετηθεί κλιματιστικά. Η πόρτα της εισόδου είναι θωρακισμένη ασφαλείας. Τέλος, η θέρμανση του χώρου επιτυγχάνεται με τη χρήση ατομικού λέβητα πετρελαίου.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf
Aufzug
Nein
Fläche
185 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 255.000
Preis pro m²
1.378 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1978
  • Heizung

    Unabhängige heizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren