1/15

Einfamilienhaus Καμπουρίδου 32, 552 36, Πανόραμα, Zentrum, Panorama

PanoramaΚαμπουρίδου 32, 552 36, Πανόραμα
€ 675.000
5+ Zimmer
270 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 31.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1071-16145

Κωδικός ακινήτου: 1071-16145- Πανόραμα εξαιρετική νεόδμητη μονοκατοικία στο Πανόραμα με θέα σε βουνό και ανοιχτό ορίζοντα. Η οικοδομική του άδεια είναι του 2006 αλλά η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε μερικούς μήνες (αρχές του 2023). Λόγο της μη ολοκλήρωσης του έργου, ο νέος ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα (κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη) να διαμορφώσει το εσωτερικό όπως επιθυμεί και ανάλογα με τις ανάγκες του.  Το ακίνητο είναι 270 τμ σε συγκρότημα 3 μονοκατοικιών σε περιφραγμένο οικόπεδο 2.200 τμ. Το εν λόγο ακίνητο διαθέτει αποκλειστική χρήση κήπου 489 τμ, και έχει δικιά του γεώτρηση.  Μπαίνοντας στο ακίνητο, συναντάμε μια πολύ μεγάλη σαλοκουζίνα 90 τμ, και ένα μπάνιο. Στον επάνω όροφο, υπάρχουν 2 άνετα υπνοδωμάτια και ακόμα ένα μπάνιο σε 65 τμ, ενώ στο ημιυπόγειο υπάρχει δεύτερος χώρος 115 τμ που μπορεί να λειτουργήσει ως δεύτερο καθιστικό/σαλόνι ή οποιαδήποτε άλλη χρήση μπορεί να φανταστεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. Επίσης, στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και άλλο ένα μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει εξωτερικές θέσεις πάρκινγκ και κοινόχρηστη είσοδο στο οικόπεδο με τηλεχειριστήριο. Βρίσκεται σε έναν πολύ ήσυχο δρόμο του πανοράματος, αλλά με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της περιοχής. Η διεύθυνση που βρίσκεται στο σύστημα του Spitogatos είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες του ακινήτου που ενδιαφέρεστε θα γίνουν κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σας υπόδειξης.

Μπορείτε να μας αναθέσετε το ακινήτου που έχετε είτε προς μίσθωση είτε προς πώληση και να έχετε άμεση στρατηγική προώθησης του ακινήτου σας στο πελατολόγιο μας αλλά στην ευρύτερη εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Επισκεφθείτε το γραφείο μας που είναι Κασσάνδρου 37, Κέντρο γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και επαγγελματικά. Διαθέτουμε αρκετά ακίνητα είτε οικιστικά είτε επαγγελματικά είτε που είναι προς μίσθωση είτε προς πώληση που πιθανότατα να σας ενδιαφέρουν.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr |

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983 39 46 49,
Email: gnppropertiesrealestate@gmail.com
Οδός: Κασσάνδρου 37, Κέντρο
γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
3
Aufzug
Nein
Fläche
270 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 675.000
Preis pro m²
2.500 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+12 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΠΛΑΚΗΣ