Duplexapartment Κέντρο, Zentrum, Vrilissia

VrilissiaΚέντρο
€ 690.000
5 Zimmer
242 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 02.02.2024
Beschreibung

Referenz: 6810700

Κωδικός ακινήτου: 6810700 - Βριλήσσια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 242 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 690.000 €

Εξαιρετικό ρετιρέ duplex 242 τ.μ. minimal αισθητικής, στην καλύτερη περιοχή των Βριλησσίων.


Αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα:


Στον 3ο όροφο που είναι 172 τ.μ. βρίσκονται 4 υ/δ εκ των οποίων το 1 master με μπάνιο en suite και βεστιάριο, ένα ιδιαίτερα ψηλοτάβανο και πολύ ευρύχωρο living-room με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, 1 ανεξάρτητη κουζίνα και 1 wc επισκεπτών.


Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο επάνω επίπεδο που είναι πατάρι 70 τ.μ. με υπέροχη βεράντα και διαθέτει 1 wc επισκεπτών και αναμονές για μικρή κουζίνα. Υπάρχει δυνατότητα αυτονόμησης του χώρου με δική του ανεξάρτητη είσοδο.


Όλο το σπίτι έχει κεντρικό κλιματισμό (fan coil), αυτονομία θέρμανσης φυσικού αερίου, διαθέτει boiler, ηλιακό, δρύινα δάπεδα παντού, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, κάγκελα ασφαλείας, ηλεκτρικά ρολά.


Διαθέτει επίσης 2 θέσεις στάθμευσης υπογείου 11 τ.μ. έκαστη και μία αποθήκη 12 τ.μ.


Η κατοικία διακρίνεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, την φωτεινότητά της, τα μεγάλα ανοίγματα και την απεριόριστη θέα!
Η τοποθεσία της είναι μοναδική αφού βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά των Βριλησσίων , σε κοντινή απόσταση από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, σχολεία, την τοπική αγορά, πάρκα, ποδηλατόδρομους και με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες.


Ενα μοναδικό ακίνητο. Άμεσα διαθέσιμο.
Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Τηλ.επικοινωνίας: 2111993473
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
242 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 690.000
Energieeffizienz
Baujahr
2008
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren