Penthouse Μεταμόρφωση Βύρωνα, Metamorfosi Virona, Vironas

VironasΜεταμόρφωση Βύρωνα
€ 570.000
4 Zimmer
150 m²
3 Badezimmer
Etage 6
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 23.03.2024
Beschreibung

Referenz: 3-153


Πολυτελές ηλιόλουστο και διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 150m², 6ου (τελευταίου) ορόφου στην Μεταμόρφωση Βύρωνα.

Απίστευτη θέα στον πανέμορφο Αργοσαρωνικό κόλπο, από Αίγινα μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και όλη τη νότια Αττική και τα νησιά Αίγινα και Σαλαμίνα.

Συντελεί επένδυση, όχι μόνο χάρις στα μοναδικά του χαρακτηριστικά ως ακίνητο αλλά και χάρις στην μελλοντική ανάπτυξη του σχεδίου πόλεως της περιοχής, με το project ΠΥΡΚΑΛ 154 στρεμμάτων Κυβερνητικού πάρκου σε απόσταση μόλις 5.

Η τοποθεσία του αποτελεί προνόμιο, καθώς εδραιώνεται εντός του τρίπτυχου των δήμων Αθήνας, Υμηττού και Βύρωνα, όντας δίπλα στο καταπράσινο πάρκο του Υμηττού, καθώς και απόσταση 5 από το ξακουστό θέατρο Βράχων και 12 από το μετρό Δάφνης. Γενικότερα, εξαιρετικά μικρές αποστάσεις από σχολεία, παιδική χαρά, πλατεία, χώρους ψυχαγωγίας, αθλητικά κέντρα, τράπεζες, super market, συγκοινωνίες και δομές υγείας.

Κτήριο 4 όψεων, σύγχρονης αρχιτεκτονικής, με είσοδο μοναδικής πετρόχτιστης κατασκευής και πρόσβαση μετά από διπλό έλεγχο θυροτηλεοράσεων.

Αποτελεί πραγματικό ησυχαστήριο, δημιουργώντας στον ιδιοκτήτη του μια αίσθηση απόλυτης ανεξαρτησίας, ηρεμίας και ασφάλειας, χάρις στο μοναδικό του υψόμετρο και την ήσυχη γειτονιά στην οποία ανήκει.

Περιέχει 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το master bedroom περιέχει βεστιάριο και δικό του μπάνιο, ακόμη 1 ευρύχωρο μπάνιο, καθώς και 1 wc φιλοξενούμενων. Όλοι οι εσωτερικοί κοινοί χώροι είναι στρωμένοι με ολόλευκο μάρμαρο, οι κρεβατοκάμαρες είναι επενδυμένες με δρυ, ενώ τα μπάνια και τα μπαλκόνια με κεραμικό πλακάκι. Υπάρχουν πάνω από 3 εντοιχιζόμενες μεγάλες ντουλάπες και τριφασικός πίνακας παροχής ρεύματος.

Ακόμη περιέχει μεγάλο χώρο με τραπεζαρία και θέα τον Υμηττό, τεράστιο σαλόνι με μαρμάρινο τζάκι και θέα τον Σαρωνικό, καθώς και ανεξάρτητη λειτουργική κουζίνα με χώρο για τραπεζαρία και θέα την Πεντέλη.

Ενιαία μεγάλη βεράντα-εξώστης 36m² με τέντες και ανεμπόδιστη πανοραμική θέα. Ακόμη, 2 βοηθητικές βεράντες και αποκλειστική χρήση 71m² ανοιχτού δώματος με ξεχωριστή είσοδο στον 7ο όροφο. Ύπαρξη έτοιμου χώρου για υποστήριξη 10Kw φωτοβολταϊκών ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης.

Ευρύχωρος ανελκυστήρας κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι, που παρέχει πρόσβαση στο υπόγειο (-1) και στα 6 οροφοδιαμερίσματα του κτηρίου. Στο υπόγειο διαθέτει διπλή αποθήκη 20m² με μεταλλικές ραφιέρες αντοχής.

2 θέσεις ανεξάρτητου κλειστού τύπου πάρκινγκ στο ισόγειο με είσοδο - έξοδο μέσω ηλεκτρικής γκαραζόπορτας.

Εκτεταμένη ελεγχόμενη πυλωτή και κήπος προς ιδιωτική χρήση, κατάλληλα για παιδιά και άλλες δραστηριότητες εξωτερικών χώρων.

Πρόσβαση ΑΜΕΑ σε όλους τους χώρους.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse
Fläche
150 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
6° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 570.000
Energieeffizienz
Baujahr
2002
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren