Duplexapartment, neu, 122 m², Paliouri, Pallini

Pallini
€ 250.000
122 m²
Anzeige aktualisiert am: 14.03.2024
Beschreibung

Referenz: OI-37360

Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό ακίνητο που βρίσκεται στο Παλιούρι, Χαλκιδικής. Αυτό το μοναδικό κτήριο στα μπετά αναζητά τον ιδανικό ιδιοκτήτη που θα το αποπερατώσει και θα το μεταμορφώσει σε ένα πανέμορφο καταφύγιο.
Η πρώτη προσφορά αυτού του κτηρίου είναι η εξαιρετική τοποθεσία του. Με θέα στην θάλασσα και το όρος Άθως, θα απολαμβάνετε φανταστικά ηλιοβασιλέματα και εκπληκτικά τοπία. Οι πεύκα και οι ελιές που περιβάλλουν το οικόπεδο προσθέτουν έναν αρμονικό πράσινο καλλίφωτο στο περιβάλλον.
Αυτό το κτήμα περιλαμβάνει δύο μεζονέτες με μεσοτοιχία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ευρύχωρο και λειτουργικό κατάλυμα. Μπορείτε να ανακαινίσετε και να προσαρμόσετε αυτούς τους χώρους όπως εσείς επιθυμείτε, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία διαβίωσης στους νέους ιδιοκτήτες.
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ανεπτυγμένη υποδομή που περιβάλλει το κτήριο. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τοπικές παροχές και ανέσεις, περιλαμβανομένων εστιατορίων, καφετεριών και καταστημάτων για τις καθημερινές ανάγκες σας. Επίσης, θα απολαμβάνετε εύκολη πρόσβαση στις όμορφες παραλίες και τις τουριστικές αξιοθέατα της περιοχής.
Όσον αφορά την τιμή, αυτό το εκπληκτικό κτήριο προσφέρεται για πώληση στην πολύ προσιτή τιμή των 220.000 ευρώ. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο με τέτοια τοποθεσία και δυνατότητες στην περιοχή του Παλιουρίου.
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία! Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κτήριο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να οργανώσετε μια επίσκεψη για να δείτε αυτήν την εκπληκτική ιδιοκτησία από κοντά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον τέλειο τρόπο να αποκτήσετε το όνειρο σας στο Παλιούρι της Χαλκιδικής!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
122 m²
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 250.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren