Μπαλκόνι
Μπάνιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
1/12

Einfamilienhaus 640 04, Θάσος, Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Potamia, Thasos

Thasos640 04, Θάσος, Ανατολική Μακεδονία Θράκη
€ 170.000
3 Zimmer
80 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 18.07.2024
Beschreibung

Referenz: 11465

Κωδικός ακινήτου: 11465 - Θάσος Χρυσή Ακτή ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2015 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 380 μέτρα - Τιμή: 170.000 €
Μόλις 380 μέτρα από τη γαλάζια θάλασσα της Σκάλας Ποταμιάς, αυτή η γοητευτική ανεξάρτητη κατοικία προσκαλεί με έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο και μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Χτισμένη εξολοκλήρου από πέτρα και με ξύλινα στοιχεία στην οροφή, αυτή η κατοικία αποπνέει έναν διαχρονικό χαρακτήρα. Με συνολική επιφάνεια 80 τετραγωνικών μέτρων χώρου διαβίωσης, σε οικόπεδο 180 τ.μ., αυτή η κατοικία περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και ένα μπάνιο.
Το σπίτι είναι θερμαινόμενο και για τη χειμερινή περίοδο, με ένα όμορφο τζάκι που δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον, και ένα κλιματιστικό, επιπλέον το σύστημα κεντρικής θέρμανσης είναι έτοιμο αλλά δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα.
Ένας ιδιωτικός δρόμος οδηγεί στο σπίτι, ο οποίος δίνει τέλεια την αίσθηση της ιδιωτικότητας, αλλά η παραλία εξακολουθεί να είναι εύκολα προσβάσιμη.
Η μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας καλωσορίζει με μια μικρή αυλή και έναν αποθηκευτικό χώρο για ευκολία, προσφέροντας τον ιδανικό χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
80 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Kamin
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 170.000
Preis pro m²
2.125 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2015
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Virtuelle Tour
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+9 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren