1/17

Einfamilienhaus 130 m², ausgezeichneter Zustand, Zentrum, Markopoulo

Markopoulo
€ 350.000
4 Zimmer
130 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1284

Προς πώληση στον πανέμορφο τόπο του Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια, βρίσκεται μια εντυπωσιακή μονοκατοικία 130τ.μ, χτισμένη σε ένα  οικόπεδο 650τ.μ. Βάσει άδειας χτίζει άλλα 80τ.μ. Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία στην αγορά, με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτείται για έναν πολυτελή τρόπο ζωής.

Η μονοκατοικία ανήκει στην ενεργειακή κλάση Β, προσφέροντας εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, λόγω και της θερμοπρόσοψης. Η κατοικία χτίστηκε το 1955, αλλά έχει υποστεί μια πλήρη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο διαμονής.

Το σπίτι διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες, καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή υπνοδωμάτιο. Η κουζίνα είναι άνετη και λειτουργική, με δυνατότητα ανεξάρτητης χρήσης, ενώ το ευρύχωρο σαλόνι και η τραπεζαρία προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Η ψευδοροφή με ενσωματωμένα σποτ δημιουργεί μια σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Στον εξωτερικό χώρο, θα βρείτε έναν όμορφο κήπο 400 τετραγωνικών μέτρων, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ιδιόκτητη ταράτσα 130 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα. Η ακίνητη ιδιοκτησία διαθέτει εξαιρετικές παροχές, όπως αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο με 500 λίτρων ντεπόζιτο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά ρολά, σύστημα συναγερμού και διπλά τζάμια με σίτες. Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη 30τ.μ, δίπλα στο σπίτι, προσφέροντας περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και είναι διαμπερές και φωτεινό, προσφέροντας έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής. Επιπλέον, η πρόσβαση είναι εξαιρετικά βολική, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση σε άσφαλτο. Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1284

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
130 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 350.000
Preis pro m²
2.692 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+14 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ