Vierzimmerwohnung dritte Etage, Paradeisos, Marousi

Marousi
€ 430.000
5+ Zimmer
194 m²
2 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 12.03.2024
Beschreibung

Referenz: S1170

Εντυπωσιακό και πολύ αριστοκρατικό οροφοδιαμέρισμα προς πώληση στην περιοχή του Παράδεισου Αμαρουσίου. Είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο κοντά στην Λ. Κηφισιίας και το εμπορικό κέντρο της περιοχής, καθώς και την Αττική Οδό το Mall & Golden Hall.
Το διαμέρισμα είναι 194τμ στον 3ο όροφο και έχει προέλθει από συνένωση 2 διαμερισμάτων (98τμ και 96τμ) – μπορεί να χωριστεί εύκολα εκ νέου καθώς διαθέτει χωριστές εισόδους και 2 κουζίνες. Στην σημερινή του μορφή προσφέρει πολύ μεγάλο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, 2 κουζίνες, 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και περιμετρικά άνετες βεράντες. Επίσης, διαθέτει 2 αποθήκες και 2 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με μονά τζάμια, και δυνατότητα αυτονομίας θέρμανσης με φυσικό αέριο. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση αλλά χρήζει εκσυγχρονισμού.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
194 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 2 andere), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Kosten
Preis
€ 430.000
Energieeffizienz
Baujahr
1978
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren