Einzimmerwohnung Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 100.000
1 Zimmer
30 m²
1 Badezimmer
Etage 5
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.07.2024
Beschreibung

Referenz: 601343

Διαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στην περιοχή της Μπότσαρη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 36 τ.μ.. Αποτελείται από υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως και λουξ ανακαινισμένο και επιπλωμένο το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με κλιματισμό, ενώ επίσης διαθέτει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι πλακάκια. Η κατάστασή του είναι λουξ και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, και στην Νέα Παραλία. Το ακίνητο διατίθεται πλήρως επιπλωμένο είναι Ρετιρέ, Προσόψεως, πολύ Φωτεινό με ωραίο πολύ μεγάλο μπαλκόνι. Επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρικές. Συσκευές, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα στην Νέα Παραλία και στο κέντρο της πόλης και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση μισθίου. Τιμή: €100.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
5
Aufzug
Ja
Fläche
30 m²
Zimmer
1
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 100.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

B

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren