Einzimmerwohnung Renovierung notwendig, vierte Etage, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 70.000
2 Zimmer
35 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 10.05.2024
Beschreibung

Referenz: 2176

Γκαρσονιέρα με βεράντα, 4ου ορόφου, στα Κάτω Πατήσια
Μια γκαρσονιέρα άριστου σχεδιασμού, καθώς εκτός από την άνετη βεράντα, στην ευρύχωρη αναλογικά κουζίνα υπάρχει μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο, και ένας δεύτερος χώρος στην είσοδο αξιοποιείται ως 2ο υπνοδωμάτιο ή ένα μικρό καθιστικό. Το υπνοδωμάτιο και ο έτερος χώρος έχουν άμεση πρόσβαση στην βεράντα με την ευχάριστη θέα προς τον ανοιχτό ορίζοντα, ο προσανατολισμός είναι ανατολικός (δύση στην κουζίνα), ενώ στα χαρακτηριστικά σημειώνονται ο φυσικός αερισμός, η φωτεινότητα, η ησυχία και η ‘’ζεστασιά’’ που αποπνέει ως διαμέρισμα.
Τα πατώματα και οι τέντες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, τα κουφώματα είναι ξύλινα, κουζίνα και μπάνιο αν και λειτουργικά είναι παλαιότητας. Τους κρύους μήνες του έτους θερμαίνεται με πετρέλαιο (κεντρική θέρμανση), ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτονόμησης με φυσικό αέριο.
Η πολυκατοικία κατασκευής 1968 είναι γωνιακή, συντηρείται καλά, η γενική είσοδος είναι καθαρή (11 σκαλοπάτια ως τον ανελκυστήρα) και στους 5 ορόφους της κατανέμονται 18 διαμερίσματα. Ο ανελκυστήρας χρήσει αντικατάστασης.
Μια δύο χώρων-διαμπερής γκαρσονιέρα, με βεράντα και ευρύχωρη κουζίνα, σε απόσταση 500 και 600 μέτρα αντίστοιχα από τους σταθμούς ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια-Άγιος Ελευθέριος, και άμεση πρόσβαση σε Εθνική οδό-Αχαρνών-Γαλατσίου-Πατησίων μέσω της οδού Καυταντζόγλου.
Πωλείται μισθωμένο (ανανέωση ως 28/2/2025) εκτός αν υπάρξει διαφορετική συμφωνία με την μισθώτρια για νωρίτερη αποχώρηση ή μη.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
35 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 70.000
Eigentumswohnungskosten
€ 15/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1968
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren