Zweizimmerwohnung Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 745.000
3 Zimmer
134 m²
2 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 26.05.2024
Beschreibung

Referenz: 759060

Στην καρδιά της Αθήνας στη ζωηρή περιοχή του Κολωνακίου, αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα βρίσκεται μέσα σε ένα κλασικό και επιβλητικό κτίριο. Η τοποθεσία του σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, με διάσημα υψηλής ποιότητας brands, ακτινοβολεί κομψότητα και άνεση. Το ευρύχωρο διαμέρισμα, που προς το παρόν χρησιμοποιείται ως γραφείο, διαθέτει έναν μεγάλο χολ, διακριτές περιοχές καθιστικού και τραπεζαρίας.

Από το μπαλκόνι, μια εκπληκτική θέα της εμβληματικής Ακρόπολης δίνει ένα επιπλέον άγγιγμα γοητείας στην ατμόσφαιρα του χώρου. Ο χώρος περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα επιπλέον WC, έναν ευρύχωρο ντουλάπι, και ένα αποθηκευτικό χώρο 10 τετραγωνικών μέτρων.

Το Κολωνάκι, γνωστό για την κομψότητά του και τα ενδιαφέροντα μουσεία και τα μοντέρνα εστιατόρια του, αναπαύεται στις νότιες πλαγιές του Λυκαβηττού. Η οδός Βουκουρεστίου, παρόμοια με τις λεωφόρους πολυτελείας της Αθήνας όπως η Upper 5th Avenue ή η Rue du Faubourg-Saint-Honore, επιδεικνύει πολυτελή μπουτίκ. Εντυπωσιακά, απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από την πλατεία Κολωνακίου και μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Συντάγματος.

Αυτή η κατοικία προσφέρει είναι εξαιρετική επιλογή μέσα σε αυτό το πολυσύχναστο αστικό τοπίο, περικυκλωμένο από πολιτιστικό πλούτο και τον παλμό της υψηλής ζωής.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
134 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Kosten
Preis
€ 745.000
Energieeffizienz
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren