Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/16
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Landwirtschaftliche Fläche zur Verkauf

AndrousaΑνδρούσα
€ 45.000
7.740 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 14.08.2024
Beschreibung

Referenz: 603816

Πωλείται αγροτεμάχιο των 7,74 στρεμμάτων κοντά στην δημ. κοινότητα Εύας Μεσσηνίας, επί της 7ης επαρχιακής οδού Μεσσήνης-Μελιγαλά και πλησίον της διασταύρωσης με την δημ. κοινότητα Καλαμαρά. Η ευρύτερη περιοχή αποτελεί τμήμα της εύφορης κοιλάδας του ποταμού Παμίσου, και γειτονεύει με την κοινότητα Εύα (400 περίπου κάτοικοι - παλαιά ονομασία Ναζήρι-Νεοχώρι) με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική παράδοση. Κείτεται στους πρόποδες του ομώνυμου όρους, που κατά την αρχαιότητα γίνονταν βακχικές γιορτές προς τιμήν του Διονύσου. Σε ύψος ~40μ από την επιφάνεια της θάλασσας, το αγροτεμάχιο προσφέρει απεριόριστη θέα προς κάθε κατεύθυνση, τον ορεινό όγκο του Ταΰγετου προς τα Α, την Καλαμάτα και το Μεσσηνιακό κόλπο προς Ν και τα χαμηλότερα όρη Λύκαιο και Τετράζι προς Δ/ΒΔ.
Με διαστάσεις (27μ + 70μ) Χ 80μ περίπου, επίπεδο, σχήματος Γ, έχει ανατολική πρόσοψη 27μ στην επαρχιακή οδό, είναι εκτός οικισμού, διατηρεί αρτιότητα και οικοδομησιμότητα 275τμ με μέγιστο ύψος 7,5μ συν 1,2μ στέγη, συντελεστή δόμησης 0,2 και συντελεστή κάλυψης έως 10%. Βρίσκεται εκτός της παράκτιας ζώνης ΖΟΕ των 350μ και εκτός δικτύου Natura 2000, ενώ δεν είναι χαρακτηρισμένο ως δασική έκταση. Δε διέρχονται από αυτό εναέριες γραμμές υψηλής τάσης ΔΕΗ, αγωγός φυσ. αερίου, οδός προ του 1923 ή ρέμα, ενώ κατά μήκος της πρόσοψης υπάρχουν μερικά δένδρα.
Η περιοχή του αγροτεμαχίου βρίσκεται σε οδική απόσταση 1 χλμ από την Εύα, 6,5χλμ από τη Μεσσήνη, 8χλμ από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, 8,5 χλμ από την παλαιά εθν. οδό Μεγαλόπολης-Καλαμάτας, 10χλμ από τον κόμβο Αρφαρών νέας εθν. οδού Τρίπολης-Καλαμάτας, 12 χλμ από την αρχαία Μεσσήνη και την παραλία Μπούκα, 15χλμ από τον Μελιγαλά και 16χλμ από την Καλαμάτα. Κατάλληλο για κατοικία ή τουριστική εκμετάλλευση, αγροτική ή μικτή χρήση.  Βίντεο ξενάγησης και ορίζοντα: https://www.youtube.com/watch?v=jQBIIOE8sdc.
Σε απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα, συναντά κανείς στην ευρύτερη περιοχή επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους (εντυπωσιακή Αρχαία Μεσσήνη, μοναδική αρχαία Θουρία), μεγαλοπρεπείς βυζαντινές μονές (Μονή Βουλκάνου, Ανδρομονάστηρο) και κάστρα (Κάστρο Ανδρούσας), καταπράσινα δάση, υπέροχα φαράγγια και θησαυρούς της φύσης που περιμένουν να τους ανακαλύψει. Πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το πολυήμερο πανηγύρι της Μεσσήνης, το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης, τα Πολιτιστικά Φεστιβάλ Χορού, Δρόμου και Μουσικής της Καλαμάτας συνθέτουν έναν πολυμορφικό τοπίο που αποτελεί τον πίνακα του πολιτισμού της Μεσσηνίας.
Παράλληλα, ήρεμες θάλασσες, γραφικοί κολπίσκοι, καθάρια γαλαζοπράσινα νερά και οργανωμένες παραλίες προσφέρουν τα πάντα στον Μεσσηνιακό κόλπο και με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου στην δυτική ακτογραμμή. Η γρήγορη πρόσβαση σε διπλανές κωμοπόλεις και πόλεις, προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές. 
Αποκλειστικά από την Keller Williams Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Landwirtschaftliches Grundstück
Fläche
7.740 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Osten
Preisinformationen
Preis
€ 45.000
Preis pro m²
6 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+13 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren