1/24

Einfamilienhaus 137 m², neu, Pirgi Thermis, Lesbos - Loutropoli Thermis

Lesbos - Loutropoli Thermis
€ 550.000
3 Zimmer
137 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 29.08.2024
Beschreibung

Referenz: 2193

ΛΕΣΒΟΣ - ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΡΜΗΣ, ΠΥΡΓΟΙ ΘΕΡΜΗΣ:  ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ :ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 137Τ.Μ. ΣΕ 4006Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ 12Μ. ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, 1 ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΗΠΟ, ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 2023, ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, 9 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ A+, , ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΣΙΤΕΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ. ΤΙΜΗ 550.000€ | ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: #2193 ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΡΑΛΛΙΔΗ <<ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ>>

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ :

Περιγραφή Ακινήτου

 

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ανεξάρτητο (δεν είναι σε επαφή με την κατοικία) μεταλλικό στέγαστρο-πέργολα 50 τμ (35 τμ συμπεριλαμβάνονται στην κάλυψη του Διαγράμματος δόμησης και μεταλλική πέργκολα 15τμ). Η πρόσβαση γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένης οδού eχει πρόσοψη στην εθνική οδό Μυτιλήνης Θερμής και οι διαμορφωμένοι εξωτερικοί του χώροι περιλαμβάνουν περίπου 1200 τμ γκαζόν, με αυτόματο σύστημα ποτίσματος, δάπεδα από πλακάκια υψηλής ποιότητας, όμορφα πέτρινα καθίσματα, πατήματα από επεξεργασμένο μπετόν καθώς και επιφάνειες από επεξεργασμένο μπετό και πατητή τσιμεντοκονία.

Το κτήμα διαθέτει γεώτρηση και η επιφάνεια του είναι επίπεδη. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας. Ο χώρος της κατοικίας χωρίζεται από το υπόλοιπο κτήμα (περιλαμβάνει 55 ελαιόδεντρα και 10 οπωροφόρα δέντρα, με αυτόματο πότισμα), με χαμηλά πέτρινα πεζούλια -καθίσματα. Περιμετρικά της κατοικίας έχει κατασκευαστεί στραγγιστήρι για τα όμβρια.

Η κύρια κατοικία, διαμορφώνεται σε 1 επίπεδο και αποτελείται από ένα ευρύχωρο, φωτεινό και ευάερο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και μοντέρνα κουζίνα με πολυτελή και μίνιμαλ σχεδίαση. Για την κουζίνα, από λευκή λάκα, όπως άλλωστε και για το σύνολο της κατοικίας, χρησιμοποιήθηκαν κορυφαίας ποιότητας σύγχρονα υλικά, εντοιχισμένες συσκευές BOSCH και ψυγείο ντουλάπα LG.

Η κατοικία διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει dressing room, 2 μεγάλα μπάνια, μία αποθήκη με εντοιχισμένο πλυντήριο-στεγνωτήριο LG και ντουλάπια στους δύο τοίχους. Σε επαφή με την κατοικία υπάρχει εξωτερική αποθήκη 8 τμ.

Το σύνολο της κατοικίας, πλην των μπάνιων και της αποθήκης, καλύπτονται με laminate υψηλής ποιότητας και μεγάλο μέρος των εξωτερικών όψεων καλύπτεται με πέτρα πάχους 15 cm (όχι επένδυση).Τα κουφώματα της κατοικίας είναι αλουμινίου της εταιρείας SCHUCO και οι στέγες καλύπτονται με ZINC.

Όπως θα αναμενόταν από μια πολυτελή ιδιοκτησία υψηλών προδιαγραφών, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών που μπορούν να αναλυθούν κατόπιν επίσκεψης στο ακίνητο, και περιλαμβάνουν: Αντλία θερμότητας DAIKIN με fan coils ψύξης θέρμανσης, ηλιακό συλλέκτη, θυροτηλεόραση, κεντρικό διακομιστή πολυμέσων με Wi-Fi και ένα ενσύρματο δίκτυο. Σύστημα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνει έλεγχο πρόσβασης εξωτερικής περιμέτρου, αισθητήρες κίνησης, αισθητήρες ανοίγματος παραθύρου / θύρας ή θραύση.

Η κατασκευή της κατοικίας ολοκληρώθηκε το 2023 και είναι έτοιμη για χρήση

Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
137 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 550.000
Preis pro m²
4.015 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren