Duplexapartment Γλυφάδα, Ano Glyfada, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα
€ 4.700/Monat
5+ Zimmer
320 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 19.03.2024
Beschreibung

Referenz: 626530

Νεόδμητη Μεζονέτα προς ενοικίαση στο Γκόλφ Γλυφάδας. Ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό κόσμημα στην καρδιά της Γλυφάδας προσφέρεται προς ενοικίαση - μια μεζονέτα που σε καθηλώνει από την πρώτη προσέγγιση. Αυτό το σύγχρονο ακίνητο, που διαμορφώνεται σε έξι επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, 1ος, 2ος, 3ος, 4ος), συνδυάζει την πολυτέλεια με την λειτουργικότητα.
Τα 320 τμ. της αυτόνομης μεζονέτας, που αποπερατώθηκε το 2023, προσφέρουν 5 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων 4 είναι master, με 4 μπάνια και 1WC. Δύο κουζίνες και δύο σαλόνια, δημιουργούν έναν χώρο που αναδεικνύει την έννοια της πολυτέλειας και της ανεξαρτησίας προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση για όλους τους κατοίκους της.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι πλήρως αυτόνομη ανά επίπεδο με καλοριφέρ πετρελαίου και ενεργειακό τζάκι, ενώ υπάρχει κλιματισμός και ηλιακός θερμοσίφωνας- boiler. Η αρχιτεκτονική λεπτομέρεια είναι εμφανής, με τα δάπεδα από πλακάκια και ξύλο να προσδίδουν υψηλή αισθητική. Τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, σίτες, τέντες, εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση και φυσική φωτεινότητα που διασφαλίζουν την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου, το οποίο διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό Α+.
Το ακίνητο διαθέτει πλήθος από παροχές, όπως πρόσβαση για ΑΜΕΑ, πολυτελή εσωτερική σκάλα, εσωτερικό ασανσέρ για όλα τα επίπεδα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτή καπνού, εγκατάσταση καλωδιώσεων δικτύου καθώς και τριφασικό ρεύμα. Είναι επιπλέον εξοπλισμένο με αποθήκη και διαθέτει δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης.
Αυτή η μοναδική κατοικία, χωρίς κοινόχρηστα, προϊόν σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, προσφέροντας έναν χώρο ζωής που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες και όλα αυτά σε μια ήσυχη γειτονιά. Η τοποθεσία της μεζονέτας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κοντά σε όλες τις ανέσεις της καθημερινής ζωής, από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα σχολεία έως τα καταστήματα και τις παραλίες. Η πανοραμική θέα προς πάρκο και Υμηττό προσδίδει έναν επιπλέον χαρακτήρα στην ιδιαίτερη αυτή κατοικία.
Συνολικά, αυτή η μεζονέτα δημιουργεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία κατοικίας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την λειτουργικότητα σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Η τιμή ενοικίασης ανέρχεται σε €4,700, και αναδεικνύει την ανώτατη ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα αυτής της εξαιρετικής κατοικίας. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
320 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
6 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 4.700/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2020
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren