Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Ladadika, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 220.000
3 Zimmer
72 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 20.03.2024
Beschreibung

Referenz: PF110323

Πωλείται διαμέρισμα 2 άνετων υπνοδωματίων, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, μπαλκόνι μπρος πίσω, με θέα στα Λαδάδικα. Βρίσκεται στην πιο περίοπτη και περιζήτητη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα, το πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο!

Το ακίνητο αυτό ειναι διαμπερές, 73 τ.μ. διαθέτει ατομική θέρμανση, φυσικό αέριο και έχει ανακαινιστεί το 2021!

Η περιοχή Λαδάδικα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το διαμέρισμα μόλις 100 μέτρα από την θάλασσα. Η οδός Οπλοποίου είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας. Το διαμέρισμα έχει ησυχία παρόλο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μέσα στα Λαδάδικα!

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και την Παραλία της Θεσσαλονίκης. Περιμετρικά από την περιοχή εκτείνεται το κέντρο της πόλης και εκεί υπάρχει μία μεγάλη γκάμα εστιατορίων καφετεριών, bar.

Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ. Το τέρμα των λεωφορείων βρίσκεται στα 50 μέτρα απο το διαμέρισμα!

Υπάρχει επίσης ακριβώς στα 50 μέτρα το δημοτικό πάρκινγκ της Πλατείας Ελευθερίας (Σάββατο μετά το μεσημέρι και Κυριακή δωρεάν πάρκινγκ)

Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
72 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 220.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1924
Zustand
Modernisiert
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren