1/10

Einfamilienhaus Κέντρο, Zentrum, Oitilos

OitilosΚέντρο
€ 345.000
5+ Zimmer
194 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 20.08.2024
Beschreibung

Referenz: 10753

Ο παραδοσιακός Πύργος είναι έτους 1848 αποτελείται από δύο κύριες οικίες και τρείς ορόφους και έχει ανακαινιστεί. Το ισόγειο απαρτίζεται από δύο καμάρες. Μια μικρή, (υπνοδωμάτιο) και άλλη μιά μεγαλύτερη , κουζίνα και wc.
> Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ή δεύτερη οικία που αποτελείται από μιά μεγάλη μακρόστενη αίθουσα με παραδοσιακή σκεπή και καλάμια στο εσωτερικά, όπως και μπάνιο.
> Εκεί συνδέεται με το πυργόσπιτο ,το οποίο αποτελείται από δύο δωμάτια 20 τμ. που συνδέονται με εσωτερική σκάλα. Και στις δύο οικίες υπάρχουν ντουλάπια κουζίνας και βοηθητικοί πάγκοι πρόσφατης κατασκευής.
> Αξίζει να σημειωθεί πως οι τοίχοι ξεπερνούν το ένα μέτρο σε πάχος και οι βάσεις αποτελούνται από ογκόλιθους κάτι που καθιστά το κτίσμα εξαιρετικά αντισεισμικό. Στο κυρίως δωμάτιο του πρώτου ορόφου υπάρχουν εσωτερικά ντουλάπια εντοιχισμένα, από την κατασκευή του κτιρίου.
> Στο υψηλότερο σημείο του Πύργου βρίσκεται το δωμάτιο με την πολεμίστρα ανέπαφη και τις οπές για στόχευση όπως και την οπή για την έκχυση καυτού λαδιού σε καιρό μάχης.
> Εξωτερικά στην μία είσοδο βρίσκεται μια μικρή αυλή που περιλαμβάνει και ενα πετρόκτιστο παραδοσιακό φούρνο. Εκεί το οίκημα συνορεύει με άλλες δυό παραδοσιακές οικίες συγγενών δομημένες ανάλογα. Στην άλλη είσοδο της κάτω οικίας εκτείνεται ένα μακρόστενο οικόπεδο που μπορεί να διαμορφωθεί και σαν κλειστός χώρος στάθμευσης και κήπο.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
194 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 345.000
Preis pro m²
1.778 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1901
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Befreit
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+7 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren