1/20

Gewerbliche Tätigkeit zur Verkauf

PagkratiΕυφράνορος, 1, Αθήνα Ελλάδα, 11635
€ 65.000
Nein Mauer
68 m²
1 Badezimmer

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung

Referenz: EK-5798907

Διατίθεται επιχείρηση - καφέ αναψυκτήριο πλήρως εξοπλισμένη το 2008, 68τ.μ., με επιπλέον πρασιά 20τ.μ. γωνιακής προβολής και πρόσοψης 7μ, στο Παγκράτι και χρήζει ανακαίνισης κυρίως στους χώρους του υπογείου. Πρόκειται για μισθωμένη επιχείρηση εν λειτουργία. Χωρίζεται σε 2 επίπεδα στο χώρο της σάλας του καταστήματος συνολικής επιφάνειας 68τ.μ. με 12 τραπέζια και καρέκλες εντός και εκτός του καταστήματος και τέντα με μπράτσα, καθώς και στο χώρο του υπογείου 72τ.μ. που αποτελείται από την κουζίνα με φούρνο, λάντζες, ψυγεία, καταψύκτες, πάγκους inox, παγομηχανή, 3 ουδέτερους θαλάμους πώλησης και πλήρη εξοπλισμό καθώς και χώρους αποθήκευσης, που εξυπηρετούν στην αποθήκευση εμπορευμάτων. Διαθέτει 1 WC με προθάλαμο. Δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής. Παρέχεται κλιματισμός ψύξης και θέρμανσης με μία κολόνα A/C στη σάλα του καταστήματος, εγκατάσταση με ηχεία και εξαερισμό σε όλους τους χώρους. Κατάλληλο για κάθε εμπορική χρήση, για κατάστημα αλλά και για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Είναι τακτοποιημένες και ενεργείς όλες οι άδειες λειτουργείας.
Η επιχείρηση βρίσκεται πολύ κοντά στο άλσος Παγκρατίου με τη δυνατότητα ανάπτυξης σταθερού πελατολογίου, σε γραφεία και πληθώρα επιχειρήσεων, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά ιδιαίτερης κινητικότητας, προσελκύοντας κοινό, από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Εμπνευσμένο από τη θρυλική καφετέρια ''Λέντζος'' που έφτιαχνε τον καλύτερο φραπέ στην Ελλάδα. Η συνταγή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό επί σειρά ετών. Ο φραπές του θρυλικού Λέντζου έμοιαζε με… σνακ. Ο αφρός του ήταν τόσο πυκνός που κοβόταν με το μαχαίρι. Το μαγαζί ξεκίνησε ως ζαχαροπλαστείο πολυτελείας το 1964. Η καφετέρια έκλεισε το Φεβρουάριο του 2013. Σήμα κατατεθέν για ραντεβού, η καφετέρια προσέλκυε πελάτες από κάθε γωνιά της Αττικής. Από τις 5 η ώρα το πρωί που άνοιγε μέχρι τις 2-3 τα χαράματα της επομένης.
Το Παγκράτι είναι συνοικία του ανατολικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων που εκτείνεται ανατολικά της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει με το Κολωνάκι, τα Ιλίσια, την Καισαριανή, το Βύρωνα, τον Υμηττό και τον Νέο Κόσμο.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gewerbliche Tätigkeit | ohne Mauern
Fläche
68 m²
Zimmer
1 badezimmer
Gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Preisinformationen
Preis
€ 65.000
Preis pro m²
956 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2008
  • Heizung

    Unabhängige heizung, stromversorgung
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren