Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/12
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Bauland zur Verkauf

KorfuΚέρκυρα
€ 97.000
14.414 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 03.08.2024
Beschreibung

Referenz: 48331

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ: Γεωτεμάχιο συνολικής έκτασης 14.419,29 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην εκτός σχεδίου θέση «Πιπουλιού» της τοπικής κοινότητας Αγ.Μαρτίνου, στη δημοτική ενότητα Θιναλίου του Δήμου Κέρκυρας. Έχει πρόσωπο στη κύρια δημοτική οδό Κ41 99,71 μ. και απέχει 1,3 χλμ από τη θάλασσα. Με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και παρέχει την δυνατότητα της δημιουργίας δύο (2) μικρότερων άρτιων και οικοδομήσιμων γεωτεμαχίων για την περαιτέρω αύξηση της οικοδομήσιμης δυνατότητας του εν λόγω ακινήτου (σε περίπτωση χρήσης αυτού ως κατοικία).
Σε περίπτωση που η χρήση είναι για Κατοικία, η οικοδομησιμότητα είναι ως εξής:
Για το συνολικό γεωτεμάχιο (των 14.414,29 τ.μ.) η μέγιστη κάλυψη αφορά στο 10% της επιφάνειάς του δηλαδή η οικοδομή θα μπορεί να καλύψει μέχρι 1.441 τ.μ. και η μέγιστη δόμηση (δηλ. η αθροιστική επιφάνεια όλων των ορόφων – επιτρέπονται μέχρι 2 οροφ. ) είναι 449 τ.μ., με την προϋπόθεση να οικοδομηθεί ένα ενιαίο κτίριο.
Σε περίπτωση που η χρήση είναι για Τουριστικές Εγκαταστάσεις, η οικοδομησιμότητα είναι:
Για το συνολικό γεωτεμάχιο (των 14.414,29 τ.μ.) η μέγιστη κάλυψη αφορά στο 20% της επιφάνειάς του δηλαδή η οικοδομή θα μπορεί να καλύψει μέχρι 2.883 τ.μ. και η μέγιστη δόμηση (δηλ. η αθροιστική επιφάνεια όλων των ορόφων – επιτρέπεται μέχρι ύψος 10,5 μ.) είναι 2.883 τ.μ.
Το συγκεκριμένο γεωτεμάχιο, λόγω της τοποθεσίας του - πολύ κοντά στην τουριστική περιοχή της Αχαράβης - της μεγάλης του έκτασης αλλά της πολύ ελκυστικής του τιμής, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για την ανέγερση μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τη θάλασσα.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
14.414 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Norden, Osten
Preisinformationen
Preis
€ 97.000
Preis pro m²
7 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+9 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren