null
null
null
null
null
null
null
null
null
1/9
null
null

Bauland zur Verkauf

Michaniona
€ 670.000
2.931 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.08.2024
Beschreibung

Referenz: HGS_INRE-01287

Διατίθεται προς πώληση παραθαλάσσιο οικόπεδο 2.931 τ.μ., 1ο στη θάλασσα στον οικισμό της Νέας Μηχανιώνας. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με Σ.Δ. 0,6 Σ.Κ. 40%.

Η Alsvit Hipoges σας παρέχει όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.Η Alsvit Hipoges σας παρέχει όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.Ο τεχνικός και νομικός φάκελος του ακινήτου είναι σε εξέλιξη
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
2.931 m²
Preisinformationen
Preis
€ 670.000
Preis pro m²
229 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+6 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren