Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Μπάνιο
Διάδρομος
Ασανσέρ
Κάτοψη
Διάδρομος
Ασανσέρ
Κάτοψη
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Einzimmerwohnung Λαμίας 3, 546 39, Θεσσαλονίκη, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΛαμίας 3, 546 39, Θεσσαλονίκη
€ 189.000
2 Zimmer
60 m²
1 Badezimmer
Etage 7
Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 27.08.2024
Beschreibung

Referenz: 54830

Κωδικός ακινήτου: 54830 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ιπποκράτειο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. σε οικόπεδο 440 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 5 τ.μ., A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 189.000 €
Πωλείται πολυτελές, πολύ φωτεινό διαμέρισμα, κατασκευής του 2007,στον 7ο όροφο, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ, με υπέροχη βεράντα 20τ.μ. με τέντες, που έχει πανοραμική θέα σε όλη την πόλη από τον Θερμαϊκό μέχρι τον Χορτιάτη, με 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλοκουζίνα, και 1 μπάνιο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 60τ.μ. (55τ.μ. διαμέρισμα με 5τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο), η θέρμανσή του είναι με Φυσικό Αέριο, ενώ υπάρχουν και δύο καινούργια A/C INVERTER 12000 BTU, ένα στη σαλοκουζίνα και ένα στο υπνοδωμάτιο. Διαθέτει καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενεργείας 160 λίτρων.Επίσης διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ασανσέρ 7 ατόμων, πόρτα ασφαλείας με προστατευτικό πύρο, θυροτηλεόραση, σύγχρονα κουφώματα thermostop με διπλή υάλωση σε όλους τους χώρους. Πωλείται πλήρως επιπλωμένο με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει : φωτιστικά και διακοσμητικά σποτ, κουρτινόξυλα και κουρτίνες σε όλους τους χώρους, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, πολυμορφικό τραπέζι σαλονιού - κουζίνας, γραφείο με καρέκλα και βιβλιοθήκη στο σαλόνι, πολυμορφικό έπιπλο τηλεόρασης, τηλεόραση 32\, καναπέ - κρεβάτι με διακοσμητικά μαξιλάρια, 3 δίφυλλες εντοιχισμένες ντουλάπες (η μία με καθρέφτη), υπέρδιπλο κρεβάτι με τρία διακοσμητικά μαξιλάρια, γραφείο με καρέκλα στην κρεβατοκάμαρα, 2 ξύλινα ράφια, τροχήλατη βιβλιοθήκη, κρεμάστρα, 2 μεγάλα και 2 μικρά κάδρα, κάδο για κουζίνα και WC, μεταλλική σκάλα, καινούργιο μεταλλικό τραπέζι κήπου με δύο καρέκλες, ντουλάπα αλουμινίου στο μπαλκόνι, λάστιχο, απλώστρα και σιδερώστρα.

Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, 50μ. από τη στάση μετρό Ευκλείδη, 50μ. από το Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, δίπλα στη στάση λεωφορείου Κυβέλεια, αγορά, μαγαζιά και super market.

Είναι ένα ιδανικό ακίνητο που αρχικά προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως Airbnb. Μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και ολοκαίνουργιος εξοπλισμός για τη λειτουργία του ως Airbnb : όλων των ειδών τα λευκά είδη σε μεγάλες ποσότητες αχρησιμοποίητα, ηλεκτρική σκούπα, ηλεκτρικό σίδερο, βραστήρας, χρηματοκιβώτιο, πιάτα, ποτήρια όλων των ειδών, μαχαιροπίρουνα, εσπρεσιέρα, μιξεράκι του καφέ, σεσουάρ, μαγειρικά σκεύη κ.α. Είναι ιδανικό για φοιτητές και εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο: 450 ευρώ.
--
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική
--
Αναστάσιος Κοσκερίδης www.invista.gr
--

Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS

Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
7
Aufzug
Ja
Fläche
60 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 189.000
Preis pro m²
3.150 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren