Dreizimmerwohnung erste Etage, Αμπελόκηποι, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
€ 220.000
4 Zimmer
130 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 20.02.2024
Beschreibung

Referenz: ΙΛΟ78091

Αθήνα Κέντρο, Αμπελόκηποι - Πανόρμου: Σε μικρή απόσταση από το Metro, Πωλείται προσόψεως Οροφοδιαμέρισμα 130τ.μ. διαμπερές στον 1ο υπερυψωμένο όροφο ,4όροφης πολυκατοικίας (4 οροφοδιαμέρισματα και 1 στον Ημιώροφο) με ανακαινισμένο ασανσέρ.

Αποτελείται από 3 Υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες εκ των οποίων το 1 είναι master που βγαίνει στο μπαλκόνι της πρόσοψης με WC εξ ολοκλήρου επενδεδυμένο με μάρμαρο, το 2ο Υπνοδωμάτιο βγαίνει σε μπαλκόνι στον ακάλυπτο με ωραία θέα στον κήπο και το 3ο έχει παράθυρο επίσης με θέα στον κήπο ,Κουζίνα με ξύλινα ντουλάπια , ξύλινο πάσο και μπαλκονόπορτα που βγαίνει στο μπαλκόνι με θέα στον κήπο ,ευρύχωρο Σαλόνι με μεγάλη μπαλκονόπορτα  που βγαίνει στο κεντρικό μπαλκόνι  , Μπάνιο με μπανιέρα εξ ολοκλήρου επενδεδυμένο με μάρμαρο ,εσωτερική Αποθήκη και 2 αποθηκευτικούς χώρους στο κεντρικό μπαλκόνι.

Είναι κατασκευασμένο το 1981 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου , ξύλινα κουφώματα στον πίσω μέρος, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μάρμαρο, γρανίτη, παρκέ στα υπνοδωμάτια, τζάκι και δυνατότητα εγκατάστασης αυτονομίας φυσικού αερίου .

Έχει πολύ ωραία διαρρύθμιση , είναι φωτεινό, χρειάζεται μερική ανακαίνιση βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία οικιστική κοντά σε συγκοινωνία, αγορά & είναι ιδανικό για κατοικία . Άμεσα διαθέσιμο . Τιμή 220.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΙΛΟ78091
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
130 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 220.000
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1981
  • Energieausweis

    Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren