1/10

Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, dritte Etage, Neoi Epivates, Thermaikos

Thermaikos
€ 140.000
4 Zimmer
90 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 20.03.2024
Beschreibung

Referenz: W-02TUFM

Αν επιθυμείτε η επόμενή σας κατοικία να αποτελεί ένα καταφύγιο μακριά από τον θόρυβο της πόλης, ταυτόχρονα όμως με εύκολη πρόσβαση σε αυτήν και κοντά στη θάλασσα, αυτό το κομψό διαμέρισμα αξίζει την προσοχής σας.
Σε μια ήσυχη γειτονιά των Νέων Επιβατών, που προτιμάται από οικογένειες και στον δεύτερο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας, αυτό το διαμπερές και ηλιόλουστο διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο αλλά και μια θέση στάθμευσης στην πιλοτή. Θέρμανση με φυσικό αέριο και σύγχρονα κουφώματα, το καθιστούν ενεργειακά αποδοτικό, ενώ από το μπαλκόνι του μπορείτε απολαμβάνετε τη θέα στη θάλασσα.
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η στάση των μέσων μαζικής μεταφοράς όπως και η μαρίνα των Νέων Επιβατών η οποία τους θερινούς μήνες αποτελεί την αφετηρία των πλοιαρίων για τη μεταφορά προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Είτε ψάχνετε μία μόνιμη κατοικία σε μια ήσυχη παραθαλάσσια περιοχή είτε μια εξοχική κατοικία κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μην αφήσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Οι Νέοι Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη είναι ένας ευχάριστος προορισμός για την αγορά ακινήτων. Με την κοντινή της απόσταση από το κέντρο της πόλης και με συγκοινωνιακές συνδέσεις, η περιοχή προσφέρει άνετη πρόσβαση στις ανέσεις της πόλης.

Οι κατοικίες εδώ είναι ποικίλες, με μοντέρνα διαμερίσματα και σπίτια που προσφέρουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους αλλά και σύγχρονες ανέσεις.

Γενικά, η περιοχή "Νέοι Επιβάτες" προσφέρει μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνετη και ποιοτική αστική ζωή.
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
3
Aufzug
Ja
Fläche
90 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 140.000
Preis pro m²
1.556 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+7 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren