Duplexapartment, neu, 157 m², Ekteloniston - Eforiakon, Alimos

Alimos
€ 800.000
5 Zimmer
157 m²
3 Badezimmer
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 10.03.2024
Beschreibung

Referenz: 1-385

Κωδικός ακινήτου: 1-385 - Άλιμος Τράχωνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 157 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 16 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 800.000 € Πωλείται πολυτελής μεζονέτα δύο επιπέδων ενός εξαώροφου κτιρίου κατοικιών στον Άλιμο. Η κατασκευή της πολυκατοικίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2025.Το κτίριο διαθέτει υπόγειο, πιλοτή, θέση στάθμευσης ,εσωτερικό εξώστη και δώμα υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Επίσης , η μεζονέτα είναι στον 5ο και 6ο όροφο και έχει απρόσκοπτη θέα σε θάλασσα και στον Υμηττό .Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με αξιοσημείωτη φύτευση και κοντά στη θάλασσα, στην τοπική αγορά, σε σχολεία και σε στάση λεωφορείου και Μετρό. Ακόμη, διαθέτει εξώστες 58,80 τ.μ. , αποθήκη υπογείου, 2 θέσεις στάθμευσης μια στεγασμένη στο ισόγειο και μια ανοιχτή στην πρασιά και φωτοβολταικα συστήματα. Τέλος, διαθέτει δώμα επιφάνειας 44,24 τ.μ. για αποκλειστική χρήση με στέγαστρο -πέργκολα, καθιστικό -τραπεζαρία, BBQ και ευρύχωρο τζακούζι.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
157 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 800.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren