1/23

Einfamilienhaus Ευρίπου, 190 14, Βαρνάβας, Zentrum, Varnavas

VarnavasΕυρίπου, 190 14, Βαρνάβας
€ 650.000
4 Zimmer
285 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.09.2024
Beschreibung

Referenz: 85-3995

Κωδικός ακινήτου: 85-3995 - Βαρνάβας Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 285 τ.μ. σε οικόπεδο 4000 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2004 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 12300 μέτρα απόσταση από χωριό 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 61600 μέτρα - Τιμή: 650.000 €
Λίγο έξω από το γραφικό χωριό του Βαρνάβα (στα 3χλμ), μόλις 45χλμ από το κέντρο της Αθήνας (από την Ομόνοια), βρίσκεται αυτή η πολυτελής μεσογειακή μονοκατοικία 285τ.μ. με πισίνα 50τ.μ., μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων.
Η οικία αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, με επιβλητικό τζάκι, εμφανής ξύλινη οροφή και πέτρα. Έχει μία μεγάλη, λειτουργική και ανεξάρτητη κουζίνα με μασίφ ξύλινα έπιπλα και πλήρως εξοπλισμένη. Οι δύο χώροι έχουν έξοδο σε φαρδιά σκεπαστή βεράντα με θέα προς την θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Διαθέτει επίσης τρία μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα με ατομικό μπάνιο και διπλό τζακούζι και άλλο ένα κοινό μπάνιο), αποθήκη, πλυσταριό, χολ, γκαράζ και μία επιπλέον εσωτερική τουαλέτα δίπλα από το γκαράζ και δύο εξωτερικές τουαλέτες.
Ο κήπος αποτελείται από μεγάλο κομμάτι γκαζόν, κυβόλιθους, όμορφα φυτά και δέντρα και πολλά εποχιακά άνθη. Το οίκημα έχει διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση από δεξαμενή υγραερίου και boiler. Διαθέτει επίσης σύστημα πυρόσβεσης, γεννήτρια 7.000 KWA, δεξαμενή 16.000 λίτρων για τον κήπο και δεύτερη 5.000 λίτρων για οικιακή χρήση.
Υπάρχει επίσης ένα ανεξάρτητο οίκημα 55τ.μ. (εκτός των 285τ.μ. κύριας οικείας) το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ξενώνα.
Το σπίτι είναι σε μία ήρεμη και απομακρυσμένη τοποθεσία, σε υψόμετρο 600 μέτρων, με δάσος κοντά και θέα τον Ευβοϊκό κόλπο. Στην περιοχή υπάρχουν πολύ όμορφες διαδρομές για περιπάτους μέσα στην φύση ή για 4X4 για τους λάτρεις της περιπέτειας. Σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία Βαρνάβα για ένα μπάνιο στην θάλασσα και φαγητό στις τοπικές ψαροταβέρνες. Στο χωριό του Βαρνάβα, σε μόλις 3χλμ, υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες με υπέροχο φαγητό.
Η κατοικία αποδίδει άνω των 40.000 ευρώ ανά έτος δια μέσω τουριστικής χρήσης (βραχυχρόνια μίσθωση). Έχει πρωταγωνιστήσει σε φωτογραφήσεις και γυρίσματα ταινιών. Βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο (άσφαλτος) και ταυτόχρονα είναι οπτικά απομονωμένο από παρακείμενες ιδιοκτησίες. Ιδανικό για όσους αγαπούν τη γαλήνη και την ηρεμία του βουνού, σε απόσταση 18χλμ από το θεαματικό Φράγμα του Μαραθώνα και μόλις 12,3χλμ από τη γνωστή παραλία του Βαρνάβα. Κατάλληλη είτε ως μόνιμη, είτε ως εξοχική κατοικία, αναμένει τους νέους της ιδιοκτήτες για να δημιουργήσουν μέσα της αξέχαστες αναμνήσεις με τα αγαπημένα συγγενικά τους πρόσωπα και φίλους.
Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
285 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
2 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 650.000
Preis pro m²
2.281 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren