Anzeige aktualisiert am: 05.04.2024
Beschreibung

Referenz: ΟΠ001

Εκπληκτικό παραθαλάσσιο οικόπεδο 3350 τ.μ., με τρεις προσόψεις (89μ.,30μ.,37μ.) , γωνιακό. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός οικισμού, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμησης 1 και 40% συντελεστή κάλυψης, μέχρι 3 ορόφους μέγιστο ύψος. Το οικόπεδο βρίσκεται πρόσωπο στην παραλία μιας οργανωμένης περιοχής γεμάτη ζωντάνια, μαγαζιά και διασκέδαση. Απολύτως κατάλληλο για επένδυση κάθε είδους τουριστικής χρήσης καθώς επίσης και για ανέργεση κατοικιών και συγκροτημάτων. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη με απεριόριστη θέα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Δημοτικό διαμέρισμα Ακράτας μετά τη συνένωση των δήμων και κοινοτήτων έδωσε το όνομά του στο νέο διευρυμένο δήμο. Ξαπλωμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Χελμού, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, πράγμα που φανερώνει και την τάση για πρόοδο και περαιτέρω αύξηση σε όλους τους τομείς. Αποτελεί την έδρα του Δήμου και το διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο του. Εδώ βρίσκονται οι περισσότερες υπηρεσίες, σχολεία, Κέντρο Υγείας, σύλλογοι, το δημαρχείο κ.α.

Η παραλία, με την έντονη ζωή, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται μια ανάσα από την Ακράτα, που διατηρεί το οικιστικό της χρώμα και την όμορφη αίσθηση του "χωριού", κάτι που πολύς κόσμος εκτιμά. Αλλά και η ομορφιά των βουνών μας είναι τόσο κοντινή, αφού η πρόσβαση στα ορεινά χωριά είναι εύκολη και γρήγορη. Μόλις 70 χιλιόμετρα από την Πάτρα και 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
3.350 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Kosten
Preis
€ 2.800.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren