Einzimmerwohnung Χανιά, Zentrum, Chania

ChaniaΧανιά
€ 117.000
2 Zimmer
43 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 06.02.2024
Beschreibung

Referenz: 750669

Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στη ζωντανή πόλη των Χανίων . Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει επιφάνεια 43,17 τ.μ. και προσφέρει μια άνετη και μοντέρνα εμπειρία διαβίωσης.

Στο εσωτερικό, το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε την όμορφη θέα και μια ανάσα φρέσκου αέρα. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο για ευκολία.

Το ενιαίο σαλόνι και η κουζίνα δημιουργούν έναν φιλόξενο χώρο, με ένα άλλο μπαλκόνι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας άνεση και ενεργειακή απόδοση.

Επί του παρόντος υπό κατασκευή, το ακίνητο έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί έως το τέλος του 2024, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία για εξατομίκευση και εξατομίκευση. Ο μοντέρνος μίνιμαλ σχεδιασμός του προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε αυτό το κομψό διαμέρισμα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και χαλάρωσης.

Μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης των Χανίων , αυτό το διαμέρισμα προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων - ένα ήσυχο καταφύγιο μακριά από τη φασαρία, αλλά αρκετά κοντά για να απολαύσετε όλες τις ανέσεις και τα αξιοθέατα της πόλης. Τα Χανιά είναι γνωστά για το γραφικό ενετικό λιμάνι, τη γοητευτική παλιά πόλη και τις εκπληκτικές παραλίες, καθιστώντας τα μια πολύ επιθυμητή τοποθεσία για διαμονή.

Με την εξαιρετική τοποθεσία, τα μοντέρνα χαρακτηριστικά και τον προσεγμένο σχεδιασμό, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία για όσοι αναζητούν ένα άνετο και κομψό σπίτι στα Χανιά . Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το ακίνητο δικό σας και να ζήσετε την ομορφιά των Χανίων από πρώτο χέρι.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6227.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
43 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 117.000
Energieeffizienz
Baujahr
2024
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren