Duplexapartment Θέμιδος 3, 166 75, Γλυφάδα, Golf, Glyfada

GlyfadaΘέμιδος 3, 166 75, Γλυφάδα
€ 2.400/Monat
4 Zimmer
200 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 10.05.2024
Beschreibung

Referenz: 13751

Κωδικός ακινήτου: 13751 - Γλυφάδα Γκολφ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 2.400 € Κωδικός ακινήτου: 13751 - Γλυφάδα Γκολφ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Α, βρίσκεται σε ένα από τα πιο επιθυμητά σημεία της Γλυφάδας, στο Γκολφ Γλυφάδας, με άμεση πρόσβαση στην παραλία και την μαρίνα Γλυφάδας, σε ένα σπίτι που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την άριστη τοποθεσία
Το υπερυψωμένο ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας με κρυφούς φωτισμούς, μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα WC. Μεγάλες βεράντες περιβάλλουν τον χώρο, προσφέροντας υπέροχη θέα στον κήπο. Η θέση της μεζονέτας επιτρέπει στο φως να εισέρχεται σε κάθε γωνιά του σπιτιού, δημιουργώντας ένα πολύ φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον.
Στο ημιυπόγειο της κατοικίας, βρίσκονται τα 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μεγάλες βεράντα με μια αποθήκη κήπου. Η θέρμανση της κατοικίας είναι με vrv και κλιματισμο. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης μια πολύ μεγάλο υπόγειο πάρκινγκ, ιδανικό για 2 μεγάλα αυτοκίνητα, καθώς και επιπλέον χώρο για μηχανή ή για 3 μικρότερα αυτοκίνητα.
Η μεζονέτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις και τις παροχές που χρειάζεται κάποιος για μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι επιμελώς σχεδιασμένη και διαμορφωμένη με πολύ μεράκι και γούστο, ενώ η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε από κοντά.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Duplexapartment
Fläche
200 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 2.400/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren