Vierzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Chrisaki, Kallithea

Kallithea
€ 260.000
5+ Zimmer
160 m²
3+ Badezimmer
Etage 2
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 19.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1226

Καλλιθέα, Χαροκόπου: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 160τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση υγρααερίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 3 είναι master, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, εξωτερική αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1978 και διαθέτει θεα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα που στην ουσία είναι αποτελέστε από δύο διαμερίσματα με ανεξάρτητη θέρμανση με λέβητα αερίου το κάθε ένα, που τώρα λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα με το άλλο. Σε κεντρικό σημείο της πόλης και με δύο θέσεις ανοιχτές στάθμευσης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 260.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1226 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
160 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
2° Etage
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 260.000
Energieeffizienz
Baujahr
1978
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, gasbetrieben
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren