Maisonette-Wohnung Κηφισιά, Adames Oikismos Peloponnision, Kifissia

KifissiaΚηφισιά
€ 750.000
5+ Zimmer
235 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 07.08.2024
Beschreibung

Referenz: 685200

Αποκλειστικά από το γραφείο μας, διατίθεται προς πώληση πολυτελής μεζονέτα σε συγκρότημα κατοικιών με εσωτερικό ασανσέρ και κοινόχρηστη πισίνα στην Νέα Κηφισιά. Το ακίνητο χωρίζεται σε 4 επίπεδα, ημιυπόγειο, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο.
Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα σύγχρονο playroom μαζί με laundry room καθώς και W/C.
Στο ισόγειο, αναπτύσσεται η τεράστια σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, ένα ακόμα W/C καθώς και open plan κουζίνα.
Στον 1ο όροφο, υπάρχουν 2 υ/δ και ένα μεγάλο μπάνιο, ενώ στο 2ο όροφο 3 υπνοδωμάτια και επίσης ένα μεγάλο μπάνιο. Οι όροφοι επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερικό ασανσέρ, και σκάλες, παρέχοντας ευκολία πρόσβασης και ευελιξία μετακίνησης ανθρώπων και αντικειμένων.
Όλο το ακίνητο, εκτός των μπάνιων, είναι επενδεδυμένο με υπέροχα ξύλινα πατώματα, διαθέτει 3πλά κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με πρόσοψη ξύλου που διασφαλίζουν στη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Η θέρμανση του ακινήτου γίνεται με δικό του λέβητα πετρελαίου, ο οποίος παράσχει και ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο. Παράλληλα υφίσταται εγκατάσταση, για την τοποθέτηση φυσικού αερίου και ηλιακού θερμοσίφωνα για όποιον το επιθυμεί.
Ένα από τα πλεονεκτήματα του ακινήτου, είναι η κοινόχρηστη πισίνα, την οποία μοιράζεται με άλλες 3 μεζονέτες ίδιας ποιότητας κατασκευής. Επίσης, διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης και μικρό ιδιωτικό κήπο τόσο για στιγμές ιδιωτικής χαλάρωσης αλλά και για κάποιο μικρό ζώο. Σε απόσταση μόλις 350μ από την κεντρική εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, παρέχει πρόσβαση σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όποιο κομμάτι της Αττικής επιθυμεί. Η απόστασή του από το Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος είναι 40χλμ ενώ το κέντρο της Αθήνας και η Ακρόπολη απέχουν 25χλμ.
Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στο ακίνητο από την άνεση του σπιτιού σας στο ακόλουθο link : https://my.matterport.com/show/?m=dchjE6Kyue7&ts=1

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Ja
Fläche
235 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 750.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Η

Virtuelle Tour
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren