Duplexapartment Κλεισθένους 2, Νέες Παγασές, Greece, Zentrum, Volos

VolosΚλεισθένους 2, Νέες Παγασές, Greece
€ 230.000
5+ Zimmer
195 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 11.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1-377

Πωλείται παραθαλάσσια οικία πολυτελούς κατασκευής, συνολικού εμβαδού 195 τ.μ., μέσα σε οικόπεδο 150 τ.μ., στην παραλία των Αλυκών, μόλις 30 μ. από τη θάλασσα και 5 χλμ από το Βόλο.
Η οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα.
Στο χαμηλότερο επίπεδο, που είναι ημιυπόγειο, υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, με χωριστή είσοδο, αποτελούμενο από καθιστικό με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα.
Στο μεσαίο επίπεδο, βρίσκεται η κύρια είσοδος της οικίας, όπου υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας, ο χώρος του σαλονιού με τζάκι, η κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές και μεγάλες επιφάνειες από γρανίτη, χώρος για επιπλέον τραπεζαρία, το κυρίως μπάνιο της οικίας, αρκετά ευρύχωρο, με μπανιέρα και έναν επιπλέον χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων.
Στο πάνω επίπεδο, βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με δική του ντουλάπα και βεράντα με θέα θάλασσα και μια μεγάλη βεράντα, με πολλές δυνατότητες εκμετάλλευσης, για το τρίτο υπνοδωμάτιο.
Η οικία είναι προσεγμένης κατασκευής, κατοικήθηκε το 2008, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου της DORAL, με διπλά τζάμια και σίτες, έχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, με χωριστό μετρητή για τα δύο διαμερίσματα και δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου, που εξυπηρετεί πλέον την περιοχή.
Η οικία βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία και την πλαζ των Αλυκών και εξυπηρετεί άριστα σαν κύρια, αλλά και σαν εξοχική κατοικία.
Είναι άμεσα διαθέσιμη για υπόδειξη από το γραφείο μας.

Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
195 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3 badezimmer
Etage
1° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 230.000
Energieeffizienz
Baujahr
2008
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren