1/4

Einfamilienhaus Θεοτοκόπουλου Δομίνικου 22 57001, Zentrum, Thermi

ThermiΘεοτοκόπουλου Δομίνικου 22 57001
€ 500.000
4 Zimmer
245 m²
3 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 01.08.2024
Beschreibung

Referenz: 1-412

ΘΕΡΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη υπό κατασκευή μονοκατοικία 245 τ.μ. με κήπο 140τ.μ.,πολυτελούς κατασκευής ,από έμπειρη κατασκευαστική εταιρεία.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
-ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και θέα τον κήπο, χωριστή κουζίνα, μπάνιο, ασανσέρ. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί απευθείας στην κεντρική βεράντα (65 τμ) και τον μπροστινό κήπο. Η κουζίνα έχει πολλά, πολυτελή έπιπλα κουζίνας σε συνδυασμό με πάσο. Η κουζίνα είναι χωριστή με δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον πίσω κήπο. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής.

-1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 μεγάλα δωμάτια, ένα μπάνιο, ασανσέρ. Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Το μπάνιο είναι πολυτελές με παράθυρο, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή).

-2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ - ROOFGARDEN : Εδώ συναντάμε το τέταρτο δωμάτιο (Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο) και το ασανσέρ. Στο δωμάτιο υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο Roofgarden όπου υπάρχει άπλετη θέα της γύρω περιοχής, πέργκολα, όλες οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Το μπάνιο είναι πολυτελές με παράθυρο, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή).

-ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ : Στον υπόγειο χώρο της κατοικίας (33 τμ) υπάρχει ένας ενιαίος χώρος, ένα μπάνιο και το ασανσέρ. Το υπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθήκη, laudryroom, Home cinema …
-ΑTOMIKOΣ ΚΗΠΟΣ : Ο κήπος παραδίδεται με περίφραξη, πόρτα εισόδου με access control για την είσοδο των αυτοκινήτων και είσοδο για τους πεζούς, αυτόματο πότισμα και φωτισμό.
-Διαθέτει ιδιωτικό κήπο αποκλειστικής χρήσης 140τ.μ. περίπου, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, Κουφώματα με τριπλά τζάμια 4.5 εκατοστών - Ηλεκτρικά Στόρια και Σίτες , ενδοδαπέδια ατομική θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου και προεγκαταστάσεις κλιματισμού και ηλιακού θερμοσίφωνα, συναγερμό.
Άριστη κατασκευή η οποία εξασφαλίζει την ενεργειακή εξοικονόμηση της κατοικίας. Αριστη διαρρύθμιση και προνομιακό προσανατολισμό. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με αστικές συγκοινωνίες, αγορά, σούπερ μάρκετ.
Ατομική παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου . Ασανσέρ 2 ατόμων .
---Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τόσο των υλικών,εσωτερικά ,όσο και της διαρύθμισηςκαθότι η κατοικία είναι υπό κατασκευή.
-Η περιοχή στην οποία βρίσκεται η κατοικία είναι ήσυχη, αμιγώς οικιστική με πεζόδρομους, θέσεις στάθμευσης, χώρους πρασίνου ,σχολεία με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή.
Όλες οι καταναλωτικές ανάγκες καλύπτονται από την εμπορική αγορά της Θέρμης.
-Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
-PROTERRA.GR
| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Zwischengeschoss
Stockwerke im Gebäude
3
Aufzug
Ja
Fläche
245 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
4
Badezimmer
3
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage
Heizung
Zentralheizung, fußbodenheizung, wärmepumpe betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Dreifachverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 500.000
Preis pro m²
2.041 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+1 Foto
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ