Duplexapartment 57 m², Zentrum, Patras

Patras
€ 95.000
3 Zimmer
57 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 23.05.2024
Beschreibung

Referenz: 17234

Αυτή η γοητευτική μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2001, βρίσκεται σε ένα ήσυχο γειτονικό και προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και βολικότητας.

Με έκταση 57 τετραγωνικών μέτρων και δύο ορόφους, αυτή η κατοικία αποπνέει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον ενισχυμένο από τον υπέροχο τζάκι που δημιουργεί έναν ιδανικό προσανατολισμό στον χώρο καθίσματος.

Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, εξασφαλίζοντας την άνεσή σας όλες τις εποχές. O σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο ορόφους, προσφέροντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η καλά διαμορφωμένη κουζίνα και οι ενιαίοι χώροι συνδέονται ομαλά, καθιστώντας τον ιδανικό χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή ήσυχα βράδια δίπλα στο τζάκι.

Η περιοχή διαθέτει ευκολία χώρου στάθμευσης, εξαλείφοντας τον κόπο της αναζήτησης θέσης . Βγείτε έξω στο μπαλκόνι με θέα στον δρόμο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήρεμο περίγυρο.
Βρίσκεται σε προάστιο της Πάτρας, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει έναν ήσυχο προορισμό ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εύκολη πρόσβαση σε αστικές ανέσεις. Είτε είστε πρωτοπόροι αγοραστές, μια μικρή οικογένεια ή κάποιος που αναζητά ένα ήσυχο καταφύγιο, αυτή η μεζονέτα είναι ο ιδανικός τόπος για να την καλέσετε σπίτι.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7832
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
57 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 95.000
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren