Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κάτοψη
Κάτοψη
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
1/18
Εξωτερικός χώρος

Einfamilienhaus 154 m², neu, Zentrum, Asini

Asini
€ 470.000
4 Zimmer
154 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 05.09.2024
Beschreibung

Referenz: 12812


Δόθηκε προκαταβολή Σε αμφιθεατρικό σημείο στην Ασίνη πωλείται υπό-κατασκευή μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικού εμβαδού 154τ.μ (ισόγειο 103,72τ.μ και όροφος 50,35τ.μ) μέσα σε διαμπερές οικόπεδο 491τ.μ με θέα θάλασσα. Πρόκειται για μία σύγχρονη κατασκευή, με θερμοπρόσοψη η οποία αποτελείται από ισόγειο χώρο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, ένα (1) WC και ένα (1) υπνοδωμάτιο ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια και ένα (1) μπάνιο. Βασικά χαρακτηριστικά της κατοικίας είναι η ενεργειακή κλάση Α, κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια με θερμοδιακοπή, ενεργειακό τζάκι, αντλία θερμότητας, ηλιακό θερμοσίφωνα και πόρτα θωρακισμένη ασφαλείας. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει υποδομή εγκατάστασης για προηγμένο σύστημα συναγερμού που περιλαμβλάνει παγίδες σε πατζόυρια και παράθυρα, ραντάρ και για κάμερες. Το οικόπεδο είναι προσόψεως με ψηλό τοιχείο περιμετρικά του και διαθέτει ιδιωτική πισίνα 25τμ καθώς και εξωτερική ανοικτή θέση στάθμευσης για 1 αυτοκίνητο. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά του οικισμού με κυρίως νεόδμητες κατοικίες, με εύκολη πρόσβαση και πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο. Απέχει 8 χλμ από το Ναύπλιο και 3 χλμ περίπου από τη θάλασσα του Τολού και του Δρεπάνου. 
Υπεύθυνος Ακινήτου: Κυριάκος Δεσύλλας | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp/viber): +30 6945 10 3000 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com - info@argolida-realestate.com
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
154 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Pool
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 470.000
Preis pro m²
3.052 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+15 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Κυριάκος Δεσύλλας