Einzimmerwohnung Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
€ 127.000
2 Zimmer
41 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 22.02.2024
Beschreibung

Referenz: 778420

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 41τμ, στην περιοχή του Ιπποκράτειου, στον 2ο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, με σίτες, και τα δάπεδα είναι με Πλακάκια και Laminate. Είναι προσόψεως με ωραία βεράντα και τέντες. Θα παραδοθεί με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και επιπλωμένη. Βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Θάλασσα, Σχολείο, Λαική αγορά, Super Market, Είναι κατάλληλο για Φοιτητές, για Βραχυχρόνια Μίσθωση, και για Επένδυση. Επιτρέπονται Κατοικίδια. ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ Δ1 ΠΡΑΣΙΝΟ Τιμή: €127.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
41 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 127.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1970
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren