1/3

Bauland zur Verkauf

Oreokastro
€ 1.050.000
2.626 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung

Referenz: W-02T1V8

Στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε μια ιδανική οικιστική περιοχή, όπου γύρω βρίσκονται συγκροτήματα κατοικιών, πολύ περιποιημένες μονοκατοικίες και βίλες, βρίσκεται αυτό το γωνιακό άρτιο οικόπεδο 2.626 τμ. Είναι σε εγγύτητα με σημαντικές εξυπηρετήσεις όπως σχολεία, συγκοινωνία, καταστήματα, εστίαση και σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση (Θεσσαλονίκη, Εγνατία Οδός, Περιφερειακός). Εντός του οικοπέδου βρίσκεται επίσης μία μονοκατοικία 366 τμ. Ο Σ.Δ. ανέρχεται σε 0,6 και η επιτρεπόμενη καλυψη του σε 40%. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για κατασκευή ή επένδυση από κάποιον που επιθυμεί την άνεση και την προσβασιμότητα που προσφέρει. Αποτελεί και μοναδική επενδυτική επιλογή για επιχειρηματίες στον τομέα των κατασκευών.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά απ
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
2.626 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Preisinformationen
Preis
€ 1.050.000
Preis pro m²
400 €/m²
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren