1/7

Einfamilienhaus 70 m², Renovierung notwendig, Zentrum, Souda

Souda
€ 65.000
2 Zimmer
70 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 29.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6242175

Φωλιασμένο σε μια γραφική γειτονιά, αυτό το παλιό σπίτι 70 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία τόσο για τους λάτρεις της ανακαίνισης όσο και για τους επενδυτές. Με την παραδοσιακή γοητεία και τη στιβαρή δομή του, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει τεράστιες δυνατότητες μετατροπής σε μια σύγχρονη κατοικία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Κεντρική τοποθεσία:Σε μια περιζήτητη γειτονιά, αυτή η ιδιοκτησία βρίσκεται κοντά σε βασικές ανέσεις, σχολεία, πάρκα και συγκοινωνιακές συνδέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και συνδεσιμότητα για τους κατοίκους.
Μεγαλοι χώροι:Αυτή η κατοικία εκτείνεται σε 70 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει άφθονο χώρο για προσαρμογή και δημιουργικές προσπάθειες ανακαίνισης. Η διάταξή του περιλαμβάνει πέντε ξεχωριστούς χώρους, προσφέροντας ευελιξία για να προσαρμόσετε το εσωτερικό στο όραμά σας, σε μια έκταση 113 τετραγωνικών μέτρων. Υπολοιπο δομησης: 20 τμ. Συνολικη δομηση 90 τμ
Αυθεντικός χαρακτήρας: Διατηρώντας τα αυθεντικά αρχιτεκτονικά του στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των στιβαρών τοίχων και των κλασικών χαρακτηριστικών, αυτό το σπίτι αποπνέει χαρακτήρα και νοσταλγία. Οι ανακαινιστές θα εκτιμήσουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν και να βελτιώσουν αυτές τις διαχρονικές λεπτομέρειες.
Δυνατότητα ανακαίνισης: Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα έργο ανακαίνισης, αυτό το ακίνητο παρουσιάζει έναν κενό καμβά που περιμένει την προσωπική σας πινελιά. Είτε οραματίζεστε μια ενιαία διάταξη, μοντέρνα φινιρίσματα ή παραδοσιακές πινελιές, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες για να αναζωογονήσετε αυτή τη γοητευτική κατοικία.
Επενδυτική ΕυκαιρίαΜε την αυξανόμενη ζήτηση για ανακαινισμένα ακίνητα στην περιοχή, αυτή η κατοικία προσφέρει πολλά υποσχόμενες επενδυτικές δυνατότητες. Ανακαινίστε και μεταπωλήστε με σκοπό το κέρδος ή μετατρέψτε το σε προσοδοφόρο ενοικιαζόμενο ακίνητο, αξιοποιώντας την αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτική στέγαση.
Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία:

Αγκαλιάστε την πρόκληση της ανακαίνισης αυτού του παλιού σπιτιού και ξεκλειδώστε τις κρυμμένες δυνατότητές του. Είτε είστε έμπειρος ανακαινιστής είτε επενδυτής για πρώτη φορά, αυτό το ακίνητο υπόσχεται μια ανταποδοτική προσπάθεια και μια ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο σπίτι ή μια προσοδοφόρα επένδυση. Προγραμματίστε μια προβολή σήμερα και εξερευνήστε τις δυνατότητες που σας περιμένουν μέσα σε αυτούς τους τοίχους
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
1
Aufzug
Nein
Fläche
70 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Einfachverglasung / Holz
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 65.000
Preis pro m²
929 €/m²
Energieeffizienz
  • Zustand

    Renovierung notwendig
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+4 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren