Landwirtschaftliche Fläche zur Verkauf

Naxos
€ 160.000
6.240 m²
Anzeige aktualisiert am: 09.05.2024
Beschreibung

Referenz: 5-185


Κωδικός ακινήτου: 5-185
Βίβλος, Νάξος
Aγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 6240.64 τ.μ.


Φωλιασμένο σε έναν γραφικό λόφο, αυτό το εξαιρετικό ακίνητο διαθέτει μια γενναιόδωρη έκταση 6240,64 τ.μ. με όριο δόμησης 226 τ.μ. και υπόσχεται ατελείωτες δυνατότητες ανάπτυξης. Απολαύστε τη συναρπαστική, ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο γοητευτικό χωριό Βίβλος, στην πολυσύχναστη πόλη της Νάξου και στις παρθένες παραλίες της περιοχής.

Αυτό το ακίνητο είναι μια επενδυτική ευκαιρία, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ιδιωτικό καταφύγιο ή μια επιχείρηση εισοδήματος από ενοικίαση. Μόλις 280 μέτρα από το γραφικό χωριό Βίβλος, γνωστό για τον παραδοσιακό φούρνο και τους ιστορικούς μύλους του. Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του χωριού, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η πανέμορφη παραλία της Πλάκας απέχει μόλις 2 χλμ. Η πόλη της Νάξου βρίσκεται σε μικρή απόσταση, 7χλμ. οδικώς, παρέχοντας πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις, ενώ το Αεροδρόμιο της Νάξου βρίσκεται περίπου 4 χλμ. μακριά.

Αυτή η επενδυτική ευκαιρία ενισχύεται περαιτέρω από την παρουσία συνδέσεων νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα σχέδια ανάπτυξης.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου σε μια περιζήτητη τοποθεσία με ατελείωτες δυνατότητες. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προγραμματίσετε μία συνάντηση μαζί μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/tdq9tCCWrNf81oW16
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Landwirtschaftliches Grundstück
Fläche
6.240 m²
andere Merkmale
Darstellung Westen
Kosten
Preis
€ 160.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren