1/25

Einfamilienhaus Οδός χωρίς ονομασία, Αγ. Αθανάσιος 580 02, Ελλάδα, Agios Athanasios, Vegoritida

VegoritidaΟδός χωρίς ονομασία, Αγ. Αθανάσιος 580 02, Ελλάδα
€ 385.000
5+ Zimmer
250 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.09.2024
Beschreibung

Referenz: 1063

Αφηστε την φαντασια σας να ανακαλυψει την πιο ωραια και exclusive villa στον παραδοσιακο οικισμο του Παλιου Αγιου Αθανασιου...Το μοναδικο αυτο ακινητο απευθυνεται σε επισης μοναδικους νεους ιδιοκτητες που ξερουν να εκτιμουν αλλα μπορουν και να υποστηριξουν μια διαφορετικη προσεγγιση στην εννοια της ορεινης εξοχικης κατοικιας.
Η villa βρισκεται στο τελικο σταδιο αποπερατωσης και θα υπαρξει η δυνατοτητα προσθηκων απο τους νεους ιδιοκτητες της.
Εαν νιωθετε ετοιμοι να πραγματοποιησετε ενα σας ονειρο αμεσα,το γραφειο μας διαθετει αποκλειστικη αναθεση πωλησης και διαπραγματευσης του συγκεκριμενου ακινητου,σας περιμενουμε!
 
 
 
Βεγορίτιδα, Άγιος Αθανάσιος: Πωλείται νεόδμητη Μονοκατοικία 250τ.μ. πολυτελείας 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 3 είναι master, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη και 5 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2018 και διαθέτει θέα στο βουνό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο. Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 385.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1063


Το γραφείο μας διαθέτει το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο χαρτοφυλάκιο  από οικίες, μεζονέτες βίλες studios, επαγγελματικά ακίνητα αλλά και οικόπεδα σε κάθε διάσταση στον παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Άγιου Αθανάσιου.
Συνεργαζόμαστε επίσης με τράπεζες αλλά και funds για ακόμα καλύτερα deals στα αντίστοιχα ακίνητα που εκπροσωπούμε.
Επίσης αναλαμβάνουμε εξ'ολοκληρου την διαδικασία έκδοσης δανείου για την αγορά του ακινήτου σας, χωρίς να χάνετε εσείς χρόνο για αυτό.
Κόστος μετάβασης και υπόδειξης ακινήτων στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, 120€ + ΦΠΑ (έως 3 ώρες υπόδειξη στο χωριό)
Σε περίπτωση που βρισκόμαστε ήδη στο χωριό, το κόστος υπόδειξης ακινήτων διαμορφώνεται σε 60€ + ΦΠΑ (έως 3 ώρες υπόδειξη στο χωριό)
Για διαφορετικές ανάγκες μετάβασης και υπόδειξης όπως και για τα έξοδα προβολής και διαχείρισης του ακινήτου σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η εταιρία kaimakproperties δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθότητα αυτών. 
Η εταιρία Kaimakproperties και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
250 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 385.000
Preis pro m²
1.540 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2018
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Δήμος Παπαστοίτσης